Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă bombă pentru Mirel Rădoi după performanţa senzaţională de la EURO: ”Ceva comparabil cu ce a avut Răzvan Lucescu”. Ce le-a transmis celor de la FRF

EXCLUSIV | Ofertă bombă pentru Mirel Rădoi după performanţa senzaţională de la EURO: ”Ceva comparabil cu ce a avut Răzvan Lucescu”. Ce le-a transmis celor de la FRF

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că Mirel Rădoi este decis să rămână selecţioner la tineret până la finalul următoarelor preliminarii. Fostul căpitan al FCSB-ului nu duce lipsă de oferte, mai ales după prestaţia României la EURO 2019, unde a ajuns în semifinale.

Mirel Rădoi a reuşit să impresioneze la naţionala de tineret, pe care a calificat-o la Campionatul European, unde a ajuns până în semifinalele competiţiei. Performanţele reuşite la România U21 au atras atenţia mai multor cluburi, dar Mirel Rădoi a garantat că va rămâne selecţioner.

Acum, Andrei Vochin dezvăluie că Rădoi a promis că va rămâne până la finalul preliminariilor următoare şi abia atunci va lua în calcul alte oferte. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că Rădoi a fost căutat şi din zona arabă, dar a refuzat propunerea.

”Înainte de Campionatul European de tineret a răspuns pentru a doua sau a treia oară la fel, spunând că nu va pleca de la echipa naţională de tineret la sfârşitul acestui campionat, ci va prelua noua generaţie, care are startul preliminariilor în septembrie. A ales să continue cu această echipă naţională de tineret până la sfârşitul campaniei viitoare, după care se va orienta probabil spre o altă echipă.

În momentul în care el a semnat contractul, a semnat un contract până în 2020, adică la sfârşitul următoarei campanii. A avut ofertă şi o ofertă serioasă din zona arabă, ceva comparabil cu ce a avut acum Răzvan Lucescu, pe care a refuzat-o”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinmirel radoi 

viewscnt
Articole similare