Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta care l-a dat peste cap pe Gnohere: ”Trebuia să-l împingem de la spate ca să facă un sprint”

EXCLUSIV | Oferta care l-a dat peste cap pe Gnohere: ”Trebuia să-l împingem de la spate ca să facă un sprint”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a povestit cum s-a transformat într-un eşec ultima sa aventură ca antrenor la Dinamo. Antrenorul în vârstă de 59 de ani susţine că a fost o serie de evenimente care au scos-o pe Dinamo din forma în care era atunci şi unul dintre ele a fost oferta lui Gigi Becali pentru Harlem Gnohere.

Ioan Andone a pregătit-o ultima oară pe Dinamo în perioada mai 2016 - februarie 2017. Începutul a fost bun, cu şapte meciuri oficiale fără eşec. Apoi, pe 12 septembrie, Dinamo a pierdut cu 2-1 la Târgu Mureş şi a urmat o serie de cinci meciuri din care a câştigat doar două.

În prezent manager general la FC Voluntari, Ioan Andone susţine că acea serie a fost provocată de o serie de evenimente care au destabilizat echipa. Unul dintre ele a fost oferta pe care Gigi Becali a făcut-o atunci pentru Ghnohere. Omul de afaceri era dispus să plătească 800.000 de euro, însă conducerea lui Dinamo n-a fost de acord să-l cedeze, jucătorul a fost afectat şi asta a influenţat şi rezultatele echipei:

”'Bizonul' trebuia să plece, că acolo a fost o greşeală. 'Bizonul' a avut ofertă de 800.000 de euro de la Gigi. S-au certat... acum era perioada, etapa a 6-a sau a 7-a. 'Bizonul' n-a plecat din comisioanelor sau nu ştiu ce s-a întâmplat, 800.000 de euro era o sumă acceptabilă - bună.  Noi eram pregătiţi. Îl adusesem pe Nemec, dar era nepregătit. Eu aveam schimbare, dar nu atunci. Şi nu s-a vândut 'Bizonul'. Am pierdut la Târgu Mureş, 'Bizonul' a ratat penalty. Bizonul era cu gândul la Steaua şi la cât îi dădea Gigi salariul. La antrenament, trebuia să-l împingem de la spate ca să facă un sprint. Şi a fost atmosfera asta urâtă... eram pe primul loc. Atunci când e un jucător ca ăsta, dă-i drumul”, a dezvăluit Ioan Andone pentru Telekom Sport.



Până la urmă, după doar câteva luni, Dinamo a fost de acord să-l cedeze pe Gnohere la FCSB şi suma de transfer a fost mult mai mică, 250.000 de euro, deoarece atacantul francez intrase în ultimele şase luni de contract.

Afla mai multe despre: ioan andonegnohere 

viewscnt
Articole similare