Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta COLOSALĂ pe care a refuzat-o Chipciu ca să ajungă la CFR Cluj. Cum a fost supărat Şumudică

EXCLUSIV | Oferta COLOSALĂ pe care a refuzat-o Chipciu ca să ajungă la CFR Cluj. Cum a fost supărat Şumudică

Stranieri

Comentarii

Alexandru Chipciu la CFR Cluj este transferul iernii în fotbalul românesc. Acesta era însă pe cale să nu se facă, dacă mijlocaşul ar fi mers aşa cum se preconiza iniţial, la echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep. Antrenorul român a dezvăluit pentru Telekom Sport pentru care a picat mutarea.

Marius Şumudică (48 de ani) mai are contract cu Gaziantep până în vara lui 2021, dar relaţiile dintre antrenorul român şi conducerea turcilor e tensionată. Tehnicianul e deranjat de pasivitatea şefilor săi când vine vorba de transferuri. 

Chipciu a refuzat o ofertă colosală pentru a merge la CFR Cluj

Nu am transferat nimic. Suntem singura echipă din Turcia care nu a făcut niciun transfer. Mi-am dorit doar un jucător. L-am dorit pe Chipciu pentru că era liber de contract, nu exista nicio sumă de transfer. Probabil se plătea un comision către agenţi. Plus salariul jucătorului care era mai mic în cuantum decât 50 la sută din salariile care se plătesc în momentul de faţă la mine în echipă. 

Ei au încercat alte piste, au trimis nişte impresari pe la Bucureşti. 

(Poziţia clubului care a fost?)

Aici am avut semne de întrebare. Le-am spus celor din club, ei îşi arată sprijinul către mine, dar am fost puţin surprins. Mă aşteptam la o luare de poziţie oficială.

Eu nu am decât 16-17 jucători în momentul de faţă pe care să îi punem pe foaie, în condiţiile în care trebuie să punem 21. Este o problema destul de delicată, dar nici nu sunt constrâns acum să mă apuc să iau jucători evaluaţi la 100 de mii de euro şi să dăm nu ştiu ce salarii. Nu vreau ca alţii pe spatele meu să facă nu ştiu ce afaceri”, a declarat Marius Şumudică într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. 

Alex Chipciu a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. Internaţionalul român va fi jucătorul campioanei până în vara lui 2022. Chipciu a ratat astfel şansa de a mai fi antrenat de către Marius Şumudică, cel care l-a antrenat la FC Braşov, club pentru care mijlocaşul a evoluat între 2006 şi 2012.

Chipciu a refuzat o ofertă colosală pentru a merge la CFR Cluj

„Am vorbit foarte mult cu Alex(n.r. Chipciu). Impresarul a venit în Turcia, Dragoş Sârbu, trebuiau încheiate toate formalităţile, ne înţelesesem, totul era ok. 

S-a tras de timp la momentul respectiv, au trimis alţi agenţi turci, s-au dus prin România să se întâlnească cu Chipciu în condiţiile în care au fost arătate actele de impresar. 

Au vrut să meargă pe altă cale, s-a tervigersat un pic, după care ghinionul meu şi al clubului a fost că s-au deschis transferurile celor de la CFR. CFR a intrat în discuţii cu el şi a primat pentru el foarte mult şi problema familiei. 

Era mult mai dificil să vină la Gaziantep, a zis că schimba două avioane, ceva de genul acesta. Eu l-am înţeles la momentul respectiv, nici nu am forţat foarte mult când am văzut că intervine problema familială. 

Mi l-am dorit foarte mult, el îşi dorea să lucreze cu mine. 

(Ce salariu ar fi avut la Gaziantep?)
Se ajungea în jur la 600 de mii de euro pe an plus bonusuri
, a dezvăluit antrenorul lui Gaziantep în aceeaşi intervenţie de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sumudicagaziantepturciatransferchipciucfr 

viewscnt
Articole similare