Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă de milioane pentru Ianis! Gică Hagi nu a mai putut ascunde şi a făcut marele anunţ în direct: "Sunt discuţii!"

EXCLUSIV | Ofertă de milioane pentru Ianis! Gică Hagi nu a mai putut ascunde şi a făcut marele anunţ în direct: "Sunt discuţii!"

Fotbal intern

Comentarii

Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, a dat cărţile pe faţă, în direct la Telekom Sport. "Regele" a dezvăluit că mijlocaşul Tudor Băluţă ar putea să nu fie singurul jucător vândut pe bani mulţi în această iarnă.

În ziua în care l-a vândut pe Tudor Băluţă la Brighton pentru trei milioane de euro, "Regele" a recunoscut că poartă discuţii şi pentru plecarea altor jucători.

"Ianis, Drăguş, Ţîru, Vînă sunt jucători importanţi ai echipei, din Academie. Sunt discuţii, există lucruri, vom vedea, vom analiza, restul auziţi, nu vrem să facem publică suma, mie îmi plac lucrurile concrete, când ajung la un numitor comun între cerere şi ofertă, atunci veţi auzi şi dumneavoastră. Ei sunt doriţi, în special Ianis şi Drăguş, dar şi Ţîru şi Vînă, ei nu au oferte aşa de mari precum cei doi, dar au şi ei discuţii, tatonări, iar clubul se gândeşte la ei, să îi lase să plece, dacă ei sunt mulţumiţi şi noi suntem mulţumiţi", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Apoi, Gică Hagi a răspuns curiozităţii expertului Telekom Sport, Basarab Panduru, care s-a întrebat ce ar face patronul Viitorului dacă ar avea o ofertă de "10-20 de milioane de euro" din Golf pentru fiul său.

"Am avut! Staţi liniştiţi! Mi s-a pus întrebarea: «dar aici nu îl aduci dacă vrei?». Jucătorul mi-a zis, pentru că eu întotdeauna... Ianis a avut o ofertă şi din America, a avut ofertă, ca vorbe, din ţările calde, în care jucătorul mi-a spus că vrea prima oară să meargă în Europa, apoi e o chestiune de final de carieră. În America a avut ofertă concretă, chiar şi scrisă, şi jucătorul mi-a spus că deocamdată nu doreşte acolo, că vrea să rămână în Europa", a dezvăluit Gică Hagi.

1 selecţie are Ianis la echipa naţională

2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: hagiianistranfer 

viewscnt
Articole similare