Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta fabuloasă pe care a primit-o Florin Răducioiu: ”Financiar, era destul de bună. N-am mai vorbit niciodată despre ea”

EXCLUSIV | Oferta fabuloasă pe care a primit-o Florin Răducioiu: ”Financiar, era destul de bună. N-am mai vorbit niciodată despre ea”

Special

Comentarii

Florin Răducioiu a dezvăluit că a primit o ofertă foarte tentantă de la echipa la care s-a format Leo Messi, dar a refuzat-o, deoarece distanţa până în Argentina este foarte lungă.

Newell”s Old Boys a vrut să-l transfere pe Florin Răducioiu, pe vremea când acesta era în activitate şi juca la Espanyol. Fostul mare atacant român a dezvăluit că salariul pe care argentinienii i l-au propus atunci era foarte mare pentru acea epocă: în jur de 600.000 de dolari. Răducioiu spune însă că a fost nevoit să refuze, deoarece Argentina era foarte departe.

”(Dacă a avut vreo ofertă exotică atunci când era jucător) Am avut, da, am avut în 1996, am avut înainte de Campionatul European, am avut o ofertă din Argentina, Newell”s Old Boys. N-am spus niciodată, acum mi-a venit în minte şi dacă m-ai întrebat, ţi-am zis. Mi-ai vorbit de... ai folosit cuvântul ”exotic”. Preşedintele, ”îndrăgostit” de mine, de cum jucam, de rapiditatea mea, în sfârşit, dădeam goluri şi mi-a făcut ofertă, mi-a venit ofertă, mi-a arătat-o preşedintele atunci la Espanyol şi mi-a arătat oferta şi, până la urmă, împreună cu familia am renunţat, pentru că era prea departe.

Financiar era destul de bună, în jur de 6-700.000 de dolari atunci, era o ofertă destul de bună, dar era prea departe şi am renunţat, dar am avut”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Fostul mare internaţional român a dezvăluit şi ce salariu a avut la AC Milan:

La Milan tot aşa aveam, 550.000 de dolari am avut la Milan, dar eu am avut în acel an fantastic, am câştigat din prime de două ori mai mult decât am câştigat din salariu. Milan mi-a dat această posibilitate, să câştig bani frumuşei atunci. Mai am într-o cutie şi ştatele de plată. (Moderator: Am crezut că banii) Nu, nu, banii s-au cam dus. :)

(Trebuie să primeşte pensie din Italia, nu?) Am primit, am primit, am luat tot. Încă sunt tânăr, dar am primit altceva, un fel de fond de pensie. În momentul când termini de jucat, e un fond de pensie, pe care ţi-l dau imediat, calculat în funcţie de câţi ani ai jucat în Italia. Faci cererea în momentul în care ai terminat de jucat, după aia ai pensia, care uşor-uşor trebuie luată la 60, acum nu mai ştiu cât este, nu mai ştiu în Italia, 65 de ani, nu mai ştiu cât este”,
a dezvăluit Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Până la urmă, Răducioiu a plecat în 1998 de la Espanyol, când a fost împrumutat la Stuttgart. Ulterior, a mai jucat pentru Brescia, AS Monaco şi US Creteil.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare