Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta incredibilă din La Liga refuzată de Ianis Hagi! "Va ajunge la un nivel foarte mare!" Ce club imens l-a vrut

EXCLUSIV | Oferta incredibilă din La Liga refuzată de Ianis Hagi! "Va ajunge la un nivel foarte mare!" Ce club imens l-a vrut

Superliga

Comentarii

Agentul de jucători Pietro Chiodi a dezvăluit pentru Telekom Sport că Ianis Hagi a avut şansa unui transfer la Sevilla, înainte de a reveni în Liga 1, la Viitorul.

Andaluzii au încercat să-l transfere pe Hagi Jr de la Fiorentina, însă acesta a decis în cele din urmă să revină la Viitorul, un club care îi oferea garanţia că va juca meci de meci. "Uneori e nevoie să faci doi paşi în spate pentru a face cinci paşi în faţă!", spune Chiodi, convins că fiul "Regelui" Hagi îşi va croi propriul drum spre vârf în lumea fotbalului.

  • De la 20:00, pe Telekom Sport 1, nu rata un interviu exclusiv cu agentul Pietro Chiodi, reprezentantul celor mai importanţi jucători români ai momentului.

"Sunt sigur că Ianis Hagi va ajunge la un nivel mai mare, dar uneori e nevoie să faci doi paşi înapoi pentru a face apoi cinci paşi înainte. Eu cred că asta încearcă să facă Ianis. Nu ştiu de ce nu a jucat, poate din considerente tehnice sau altele, dar băiatul merită.

Pentru Ianis era o ofertă foarte bună de la Sevilla (n.r. înainte să revină la Viitorul), dar am decis împreună cu Gică să stea mai mult aici, pentru a reface tot ce a pierdut la Fiorentina, ca minute de joc. Eu cred că alegerea e bună şi el se pregăteşte să facă pasul înainte.

Sunt oferte, dar Ianis are dreptate. Trebuie să înţeleagă bine proiectul. Dacă el ar vrea, ar putea să plece"
, a declarat Pietro Chiodi pentru Telekom Sport.

6 trofee europene are Sevilla în palmares, toate cucerite în ultimii 12 ani

 

Afla mai multe despre: chiodihagitransfersevilla 

viewscnt
Articole similare