Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă incredibilă pentru Nicolae Dică. "Nick" nu stă prea mult pe bară după despărţirea de FC Argeş

EXCLUSIV | Ofertă incredibilă pentru Nicolae Dică. "Nick" nu stă prea mult pe bară după despărţirea de FC Argeş

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a mărturisit, luni, că nu a fost demis de la FC Argeş, ci el a decis să plece din funcţia de antrenor al echipei piteştene, din cauza neînţelegerilor cu oficialii clubului.

"A fost iniţiativa mea. Au fost lucruri care nu mi-au convenit mie, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului cu Măgurele, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului pierdut la Timişoara. Nu pot să spun, pentru că sunt lucruri interne şi eu nu sunt genul de om să spun ce s-a întâmplat la FC Argeş. Eu am decis să plec.

Problema e că eu am semnat pe trei ani şi acum aflat că era, de fapt, pe un an. Eu eram singurul care gândea aşa şi eu am fost cel care a pus problema. S-a dus timpul, nu contează, gândim diferit, eu şi conducerea clubului. Este un contract pe trei ani şi la mine şi la ligă. Ei spun că de fapt era pe un an (n.r. - proiectul).

Eu am spus că am nevoie de o perioadă, în care să fac o echipă. Pot să promovez în funcţie de rezultate din primul an, dar eu am o perioadă de trei ani. Acum m-am trezit că nu este aşa, este, de fapt, altceva. Atunci am spus că ne strângem mâna

[...] Am fost un ghimpe în conducerea clubului, am deranjat probabil. (n.r. - dacă i s-a pregătit un înlocuitor) Dacă vă spun eu ce ştiu... Nu vreau să comentez mai mult. Nu e problema mea. ", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB

Deşi FC Argeş a înregistrat rezultate oscilante sub comanda sa, Nicoale Dică nu a dus lipsă de oferte în perioada în care a antrenat echipa piteşteană. Tehnicianul, care a fost dorit şi de Gigi Becali înapoi la FCSB, susţine că a primit o ofertă din Grecia. El a precizat că nu vrea să stea prea mult pe bară, după despărţirea de FC Argeş.

"Am avut mai multe oferte. Eu am avut oferte din Liga 1, am avut acum trei săptămâni din Grecia, dar am zis să rămân aici să fac treabă. Eu am deranjat în anumite conferinţe ale mele, dar asta este. Am ales cu sufletul, m-am dus în Liga 3, am luat echipa de pe locul 7 şi am dus echipa în Liga 2 cum numai eu ştiu. Am ales cu sufletul, dar, din păcate, atât s-a putut acum. Sper să-mi găsesc o echipă cât mai repede, pentru că îmi place să muncesc, iubesc fotbalul, o fac cu pasiune", a încheiat Nicolae Dică.

Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, a anunţat gruparea piteşteană.

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică, secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fost jucător al echipei FC Argeş, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.

În iunie, Nicolae Dică semnase un contract pe trei ani cu FC Argeş pentru postul de manager general, având ca obiectiv promovarea în Liga I.

După zece etape, FC Argeş este pe locul 6, cu 16 puncte în clasamentul Ligii a II-a, la şase puncte de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Sâmbătă, în ultimul meci, FC Argeş a piedut cu 3-0 meciul cu ASU Politehnica Timişoara.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare