Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Oferta pe care Mirel Rădoi spune că n-ar putea să o refuze: ”Imediat accept”

EXCLUSIV | Oferta pe care Mirel Rădoi spune că n-ar putea să o refuze: ”Imediat accept”

Special

Comentarii

Mirel Rădoi spune că n-ar sta prea mult pe gânduri dacă va primi la un moment dat o ofertă de la vreo adversară a lui Rosenborg, echipa-coşmar a carierei lui. Rosenborg i-a produs lui Mirel Rădoi momente foarte grele atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Mirel Rădoi este unul dintre cei mai vogă antrenori români şi selecţionerul României atrage tot mai mult atenţia echipelor care vor să-şi pună un nou tehnician. Rădoi are acum contract cu echipa naţională, dar spune amuzat că ar semna în orice moment cu o adversară a lui Rosenborg.

Oferta pe care Mirel Rădoi n-ar putea să o refuze

Rosenborg este o echipă de coşmar pentru cariera lui Mirel Rădoi. Mai întâi, în 2005, când Mirel Rădoi era jucător activ la FCSB, a avut un meci incredibil cu echipa norvegiană, în ultima etapă de dinainte grupelor Champions League. După un 1-1 în tur, FCSB a jucat returul în deplasare şi a fost un moment pe care Mirel Rădoi ar fi vrut să-l uite. FCSB a fost condusă cu 3-0 şi Mirel Rădoi a greşit la două dintre cele trei goluri. Ultimul a fost un autogol. Până la urmă, partida s-a terminat 3-2, unul dintre goluri fiind înscris de actualul selecţioner. 
Apoi, la 10 ani distanţă, Mirel Rădoi a întâlnit-o pe Rosenborg din postura de antrenor al FCSB-ului. De această dată, în play-off-ul Europa League. În tur, FCSB a pierdut însă cu 3-0. În manşa secundă, FCSB a câştigat doar cu 1-0 şi a ratat astfel prezenţa în grupele Europa League.
Mirel Rădoi spune că n-a prins teamă de Rosenborg, dimpotrivă. Selecţionerul spune că şi-ar dori să o întâlnească din nou într-un meci eliminatoriu. Mirel Rădoi spune amuzat că n-ar putea să refuze o ofertă venită de la vreo adversară care ar avea meci eliminatoriu cu Rosenborg: ”(Vrei să o întâlneşti pe Rosenborg din calitate de antrenor?) Am păţit-o şi ca jucător, şi ca antrenor. Dacă vine vreo ofertă şi au vreun tur preliminar ceva, imediat accept (n.r. râde cu poftă)”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...