Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta pentru Gică Hagi, o mare cacealma a FRF? ”Hai să ne luăm peste picior...”

EXCLUSIV | Oferta pentru Gică Hagi, o mare cacealma a FRF? ”Hai să ne luăm peste picior...”

FRF

Comentarii

Mihai Stoica este de părere că FRF doar a simulat interesul pentru Gică Hagi, pentru a-şi face imagine, pentru că era clar că ”Regele” nu poate pleca de la Farul.

Plecarea lui Mirel Rădoi i-a pus pe drumuri pe cei de la FRF. Oficialii Federaţiei sunt acum în căutarea unui selecţioner şi până acum s-au oferit de mai multe refuzuri.

Unul dintre ele a venit de la Gică Hagi, cel mai important nume de pe lista FRF. Însă Mihai Stoica este de părere că această ofertă a fost, de fapt, o încercare a FRF de a-şi face imagine.

Oferta pentru Gică Hagi, o cacealma?

Primul nume important pe care şefii FRF l-au abordat după ce devenise clar că Mirel Rădoi nu va mai continua a fost Gică Hagi.

Anterior, antrenorul şi patronul Farului Constanţa a făcut mai mult declaraţii în care a vorbit despre cum vede el proiectul pentru o naţională puternică.

Însă, după ce Răzvan Burleanu şi Gică Hagi s-au întâlnit, ”Regele” a refuzat oferta. Hagi a explicat ulterior că nu avea cum să accepte oferta de a deveni selecţioner, deoarece este implicat total la Farul.

În plus, ar fi existat o situaţie de conflict de interese care ar fi putut să nască multe discuţii.

Mihai Stoica spune însă că n-a crezut în niciun moment că Gică Hagi va accepta oferta de la FRF şi că totul ar fi fost o cacealma pusă la cale de forul condus de Răzvan Burleanu. 

”Aia era clar că nu se putea face. Să-i propui lui Hagi ce? Lasă-ţi afacerea şi vino pe 20.000 (n.r. de euro pe lună). Hai, mă, să fim serioşi, asta e chiar... hai să ne luăm peste picior. Era clar că nu se putea”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Mihai Stoica este de părere că tot o cacealma a FRF sunt şi negocierile cu Dan Petrescu:

”Eu altceva nu înţeleg. De ce a trebuit neapărat să se ştie că se discută cu Petrescu dacă nu e clar? Eu cred că mai poate să fie şi o altă variantă. Mă duc şi vorbesc, dar eu pun pe altcineva, că eu am pe cineva oricând disponibil, dar arăt că am vorbit şi cu alţii.

Poate zice nu ca nu e de acord Petrescu. Este lipsit de sens şi de logică să mergi şi să îţi faci reclamă că vorbeşti cu un antrenor care e sub contract cu un club”, a mai spu Stoica la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare