Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă ”tentantă” primită de Mirel Rădoi de la un club din Europa

EXCLUSIV | Ofertă ”tentantă” primită de Mirel Rădoi de la un club din Europa
Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit că a primit oferte atât înainte de Campionatul European U21, cât şi după. Una dintre ele a venit din Europa.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, naţionala de tineret a României a reuşit după 20 de ani să se califice la Campionatul European. Însă n-a făcut un simplu act de prezenţă. Naţionala U21 a reuşit să se califice în semifinale, după ce a ieşit dintr-o grupă cu Croaţia, Anglia şi Franţa. Din păcate, am fost eliminaţi de Germania din semifinale, dar impresia lăsată de naţionala de tineret a fost excelentă.

Performanţele pe care le-a reuşit la România U21, dar şi jocul plăcut ochiului l-au transformat pe Mirel Rădoi într-un antrenor curtat. Selecţionerul ”tricolorilor mici” a dezvăluit la Telekom Sport că a primit mai multe oferte din fotbalul araba, însă a fost şi o echipă din Europa care l-a dorit. Rădoi susţine însă că vrea să continue la naţionala de tineret şi abia după următoarea campanie de calificare va lua o decizie:

”(Ce oferte ai refuzat?) A fost una din Europa şi au fost două din Golf. A fost una din Golf înainte de turneul final, una după, din Golf, şi una din Europa - după Campionatul Europa. (Din Europa, din ce ţară?) Nu, că s-ar afla foarte uşor. (Nu era o ofertă tentantă?) Ba da. Nu financiar...”, a dezvăluit Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare