Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta total neaşteptată pentru Alex Chipciu: ”Vorbesc cu el mereu”

EXCLUSIV | Oferta total neaşteptată pentru Alex Chipciu: ”Vorbesc cu el mereu”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Chipciu a primit o ofertă total neaşteptată, care l-a surprins şi pe el. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a fost dorit cu insitenţă de Marius Şumudică la Gaziantep, însă Chipciu a ales până la urmă să se transfere la CFR Cluj.

În urmă cu un an, Alex Chipciu s-a transferat la CFR Cluj după ce s-a despărţit de Anderlecht. Fostul internaţional român a avut însă pe masă şi o ofertă de la Gaziantep, acolo unde a fost dorit cu insistenţă de Marius Şumudică. O decizie pe care avea să o regrete, mai ales că la CFR Cluj n-a avut şansele pe care şi le-ar fi dorit.

Ofertă neaşteptată pentru Alex Chipciu. Şumudică: ”Vorbesc cu el, a regretat”

În ianuarie 2020, Marius Şumudică era în căutare de întăriri pentru a o salva pe Gaziantep de la retrogradare. Unul dintre jucătorii pe care a vrut să-i transfere a fost Alex Chipciu, căruia i-a făcut o ofertă cât se poate de clară. Fostul internaţional şi-a luat timp de gândire, mai ales că avea o propunere şi de la CFR Cluj.

Până la urmă, Alex Chipciu a ales oferta venită de la campioana României, mai ales că CFR Cluj era calificată în primăvara europeană. Un alt argument a fost Dan Petrescu, aşa cum Alex Chipciu a declarat în momentul transferului.



Mijlocaşul de 31 de ani n-a avut atunci foarte mare încredere în proiectul de la Gaziantep şi acum a ajuns să regrete că a refuzat acea ofertă, spune Marius Şumudică: ”Dacă venea Chipicu, nu mai venea Maxim. Vorbesc cu el, a regretat. Vorbesc cu el mereu. I-a părut rău că n-a mai venit. Regretă”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Refuzat de Chipciu, Şumudică a făcut până la urmă o ofertă pentru Alex Maxim

Refuzul lui Alex Chipciu i-a deschis lui Alex Maxim drumul spre Gaziantep. Mai întâi, mijlocaşul a fost împrumutat de la Mainz, apoi a fost transferat definitiv. A fost o mutare foarte inspirată pentru Alex Maxim, care a ajuns într-un vârf de formă şi este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionatul Turciei.

Cu 7 goluri în 14 meciuri de campionat, Alex Maxim este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din Turcia, deşi joacă mijlocaş. Însă destinul său ar fi putut fi diferit dacă Alex Chipciu accepta oferta de la Gaziantep.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare