Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă uriaşă refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man? Anamaria Prodan a spus tot

EXCLUSIV | Ofertă uriaşă refuzată de Gigi Becali pentru Dennis Man? Anamaria Prodan a spus tot

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport că finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a refuzat mai multe oferte consistente pentru Dennis Man.

Impresara a spus că mulţi patroni ar fi acceptat aceste oferte, însă Becali a preferat să refuze banii pentru moment, pentru cel mai în formă fotbalist de la FCSB, alături de Florinel Coman, în acest început de sezon.

“Nu numai una. Eu niciodată nu am spus care sunt ofertele, dar eu pot să vă confirm, căci eu i le-am adus. Eu pot spune că Gigi Becali a refuzat bani fără număr. Pentru perioada asta, oricine ar fi dat acest jucător cu ochii închişi. Gigi Becali a spus nu, nu am nevoie de bani, jucătorii mei nu îi scot la tarabă.

A venit ofertă, ştiţi foarte bine, din campionatul Rusiei, a venit ofertă din campionatul Angliei....S-a discutat şi am ajuns până în Olanda...", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

De la venirea la FCSB, în 2016, Dennis Man a fost unul dintre fotbaliştii scoşi în faţă de Gigi Becali, drept "perla" care îi poate aduce milioane de euro în cont. Acum, mai mult ca niciodată, pare că Man îi va îndeplini visul patronului FCSB, după ultimele prestaţii. Şi, de-a lungul şederii sale la FCSB, ofertele n-au lipsit pentru Man, după cum a anunţat şi Mihai Stoica.

Norwich, Feyenoord sau Torino sunt echipele despre care s-a spus că îl doresc pe Dennis Man de-a lungul timpului. Din 2016 şi până în prezent, Dennis Man a adunat 132 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, în care a marcat 40 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol.

Dintre toate echipele despre care s-a spus că îl vor pe Dennis Man, Norwich a fost cea mai interesată de puştiul de la FCSB. Formaţia engleză şi-a trimis reprezentanţii la Bucureşti, pentru a negociat cu Gigi Becali, însă preţul solicitat de patronul roş-albaştrilor - 15 milioane de euro -, a fost cel care a făcut ca tranzacţia să nu se mai realizeze. Formaţia britanică era gata să ofere şapte milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, după cum chiar Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu aproximativ două luni.

Reprezentanţii clubului Norwich au fost la meciul FCSB - Dinamo, din 8 iulie, iar în dimineaţa următoare au fost la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia transferul lui Dennis Man.

1 - un trofeu are Dennis Man în palmares la FCSB, Cupa României în 2020, adjudecată după un gol marcat chiar de el
5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: fcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare