Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferte pentru fotbaliştii lui Hagi! Cluburile din străinătate au bătut la uşa Viitorului ca să cumpere "perle"

EXCLUSIV | Oferte pentru fotbaliştii lui Hagi! Cluburile din străinătate au bătut la uşa Viitorului ca să cumpere "perle"

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Bivoluaru, oficial al Viitorului, a stat de vorbă cu Telekom Sport şi a vorbit despre ofertele pe care fotbaliştii echipei lui Gică Hagi (55 de ani) le au sau le-au avut. Gabi Iancu (26 de ani), Radu Boboc (21 de ani) şi Louis Munteanu (17 ani) au fost sau sunt curtaţi de anumite echipe. Bivolaru a spus, însă, nu crede că se pune problema ca vreunul dintre ei să plece acum de la formaţia constănţeană.

Gabi Iancu e golgheterul Viitorului, de la revenirea la echipa lui Hagi, şi ar fi putut pleca din România în perioada de transferuri din iarnă. O echipă din străinătate l-a dorit, dar până la urmă mutarea nu s-a realizat.

Radu Boboc şi Louis Munteanu au avut şi ei oferte să plece de la Viitorul. "Sunt nişte discuţii pentru afară. Pentru câţiva jucători. Nu cred că e cazul cu vreunul din ei să plece în momentul acesta", a spus Cristi Bivolaru pentru Telekom Sport, pentru ca mai apoi să continue cu detalii despre jucătorii care au fost ofertaţi:

"E clar că sunt jucători de care echipele se interesează şi din ţară şi din străinătate. Şi Gabi Iancu e unul dintre jucătorii care au avut oferte. Chiar şi în iarna asta. Mai sunt şi alţii, Boboc, chiar jucători foarte tineri, cum ar fi Louis Munteanu", a mai spus Cristi Bivolaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Gabi Iancu a marcat de 13 ori şi a livrat trei pase de gol în 23 de meciuri jucate cu Viitorul în toate competiţiile acestui sezon. Atacantul a mai fost vândut de Viitorul o dată, în 2013, când FCSB a plătit 500.000 de euro pentru el.

Afla mai multe despre: viitoruloferteiancuboboccristi bivolaruexclusiv 

viewscnt
Articole similare