Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertele primite de Vasile Miriuţă după despărţirea de Dinamo. De ce a refuzat

EXCLUSIV | Ofertele primite de Vasile Miriuţă după despărţirea de Dinamo. De ce a refuzat

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă e liber de contract după despărţirea de Dinamo şi spune că nu se grăbeşte să aleagă o nouă echipă, deşi nu a dus lipsă de oferte.

Miriuţă a dezvăluit că a avut propuneri din zone exotice - Kuweit şi Iran -, dar a preferat să mai aştepte nefiind mulţumit în totalitate de ofertele primite. Nu exclude nici o revenire în Liga 1.

Miriuţă a precizat că nu s-a pus în niciun moment problema să o preia din nou pe CFR Cluj şi consideră că ardelenii au mutat bine prin aducerea lui Edi Iordănescu în locul lui Dan Petrescu.

"N-am vorbit cu nimeni din Liga 1! Am avut două oferte concrete: una din Kuweit şi una din Iran, dar n-am plecat pentru că propunerile nu au fost aşa cum mi-am dorit eu.

Orice se poate întâmpla. Si în România, pentru că m-am simţit foarte bine aici, am antrenat atâţia ani şi n-am spus niciodată că nu voi mai reveni.

N-a fost nicio discuţie cu CFR-ul, ăsta e adevărul. Edi e un antrenor tânăr, bun. A demonstrat şi la Astra, şi la Pandurii că poate să aibă rezultate bune.  Nu-i va fi uşor pentru că vine după un antrenor ca Dan Petrescu, care a câştigat un campionat. Are însă jucători valoroşi şi, dacă mai aduc doi, trei jucători, părerea mea e că se bat la titlu şi la anul
", a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: miriutaofertedinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare