Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV OFICIAL Ionuţ Chirilă a semnat cu Academica Clinceni: ”Este îngrozitor de greu, sper să reuşim!”

EXCLUSIV OFICIAL Ionuţ Chirilă a semnat cu Academica Clinceni: ”Este îngrozitor de greu, sper să reuşim!”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă (55 de ani) a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil 2 ani.

Chirilă nu a mai lucrat la nicio echipă, ultimul său angajament fiind la ASA Tg Mureş, în anul 2017, grupare dispărută între timp.

Azi a semnat, oficial, cu Academica Clinceni. 

”Da, ne-am înţeles. Am semnat deja astăzi. Contractul este pe o perioadă de doi ani. E îngrozitor de greu, aşa sunt eu obişnuit să preiau echipe cu o situaţie aproape disperată, cu două puncte în 9 etape. O echipă care trebuie să se salveze şi să facă un mix între jucătorii maturi şi cei tineri. Pentru că în afară de FCSB, CFR, U Craiova, fotbalul românesc subzistă din drepturi tv şi posibilitatea vânzării la echipele mari sau în Occident.

Lucruri care aici nu s-au făcut. Nu a fost un proiect pe termen lung, au fost rezultate bune de moment, dar un proprietar care bagă tot timpul bani într-un sac fără fund ajunge să nu mai poată. Atunci, trebuie să echilibrezi financiar situaţia prin ceea ce faci din punct de vedere al managentului tehnic. Mi-am zis de multe ori că nu vreau să preiau o echipă în mijlocul unui campionat, într-o situaţie grea, pentru că fiecare antrenor vrea să-şi facă propria selecţie. Dar, m-am înhămat în chestia asta şi sper să reuşim”, a declarat Chirilă.

Academica trece printr-o perioadă foarte grea, echipa este pe ultimul loc în clasament, cu doar două puncte. Echipa din Clinceni s-a despărţit recent de Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: academica clinceniionut chirilailie poenaruliga 1 

viewscnt
Articole similare