Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oficialii CFR-ului au clarificat situaţia. Ce se întâmplă cu transferurile lui Rusescu şi Ioniţă

EXCLUSIV | Oficialii CFR-ului au clarificat situaţia. Ce se întâmplă cu transferurile lui Rusescu şi Ioniţă

Fotbal intern

Comentarii

Deşi s-a zvonit că Raul Rusescu şi Alexandru Ioniţă se află pe lista de transferuri a CFR-ului, oficialii clubului clujean au negat informaţiile apărute în presă.

"Nu sunt tratative cu Raul Rusescu. Chiar n-a fost nicio discuţie. Nici măcar noi între noi n-am vorbit. N-a fost nicio discuţie. Este adevărat, noi ne dorim câţiva jucători, dar deocamdată suntem la stadiul de discuţii, nici măcar oferte.

Mereu s-a discutat despre transferul lui Alexandru Ioniţă, dar eu mă bazez pe discuţiile avute despre orice jucător interesant din Liga I. Sunt jucători care ne plec, jucători care pot juca la CFR Cluj, însă cam aşa se întâmplă în presă. Domnul Mureşan doar a spus că Ioniţă este un jucător interesant, care ne place, pe care-l dorim la Cluj, dar e foarte greu să-l iei. Cel puţin în cazul Stelei şi al nostru, sunt alte preţuri când vine vorba de transferuri.

Nu contează despre ce jucători vorbim eu, Mara sau domnul Mureşan. Cea mai importantă părere este cea a lui Dan Petrescu. Contează foarte mult şi cum vede el lucrurile în această perioadă de transferuri. Toţi jucătorii au făcut sacrificii uriaşe, muncă foarte multă, cam toate aceste lucruri ne-au dus pe primul loc la finalul anului 2017. Dacă CFR Cluj va face un transfer în această perioadă, cu siguranţă, ar trebui să fie un jucător mult mai valoros decât ce avem noi acum în lot" , a declarat Marius Bilaşco, oficial al celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: steauarusescuclujcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare