Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oficialii CFR-ului nu se tem de Celtic: "Mergem să luptăm". Cum au prefaţat "dubla" cu scoţienii

EXCLUSIV | Oficialii CFR-ului nu se tem de Celtic: "Mergem să luptăm". Cum au prefaţat "dubla" cu scoţienii
Comentarii

CFR Cluj a scos o remiză, 2-2, în deplasarea de la Maccabi Tel Aviv şi a obţinut calificarea în turul trei al preliminariilor din Liga Campionilor. În faza următoare, echipa lui Dan Petrescu va da peste campioana Scoţiei, Celtic.

"Băieţii au luptat, au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un teren destul de greu, o căldură mare, nişte fani extraordinari ai celor de la Maccabi. A venit repede acel 1-0, aveam puţine emoţii, dar am revenit repede în joc şi am reuşit să obţinem acest rezultat extraordinar.

Am avut aceleaşi argumente pe care le avem mereu, forţa de grup pe care o emană echipa şi un antrenor extraordinar, Dan Petrescu, care ştie să îşi motiveze echipa, să îşi citească foarte bine adversarii şi să aşeze bine tactic echipa în teren. 

Urmează meciurile cu Celtic. Este o echipă importantă, un nume mare, o dublă care nu va fi deloc uşoară, dar mergem mai departe. Sperăm că vom reuşi din nou o calificare. Nu va fi uşor cu siguranţă. Ştim ce înseamnă Celtic, mai ales pe teren propriu, dar asta este, vom merge să luptăm" , a declarat directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: maccabi tel avivcfr clujceltic 

viewscnt
Articole similare