Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oficialii FRF susţin că n-au nicio vină pentru situaţia de la Sibiu: "Să ştiţi că este o mare diferenţă între toate aceste cazuri"

EXCLUSIV | Oficialii FRF susţin că n-au nicio vină pentru situaţia de la Sibiu: "Să ştiţi că este o mare diferenţă între toate aceste cazuri"

Fotbal intern

Comentarii

Deşi FRF a amânat două meciuri din sferturile Cupei României, FC Botoşani - CSM Poli Iaşi şi Universitatea Craiova - Dinamo, partida dintre AFC Hermannstadt şi FCSB n-a fost reprogramată.

Abia la faţa locului, arbitrul Cătălin Popa a hotărât că meciul nu se poate disputa pe terenul îngheţat de la Sibiu. În ciuda nemulţumirilor venite din partea celor de la FCSB, oficialii FRF se apără şi susţin că n-au făcut nimic altceva decât să respecte regulamentul.

"Cum să regret că nu s-a amânat meciul dacă e aşa cum am spus eu? Există două posibilităţi de a amâna meciurile. În caz de forţă majoră sau dacă arbitrii de la faţa locului constată că nu se poate juca. Noi nu puteam să amânăm de la 300 de kilometri, de aici de la Bucureşti, pentru că nu ne permitea regulamentul. Noi am amânat meciul de la Craiova pentru că am fost anunţaţi că va fi cod portocaliu de ger. Este o diferenţă uriaşă între cod portocaliu de ger şi cod galben de ger. Codul de galben prevede temperaturi normale. Noi vorbim despre codurile primite de la ANM" , a declarat directorul departamentului de competiţii FRF, Felix Grigore. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Mihai Stoica a răbufnit când a auzit că meciul se reprogramează: "E bătaie de joc". Cum îi ironizează pe oficialii FRF

Afla mai multe despre: felix grigorefcsbsteauafrfafc hermannstadtuniversitatea craiovabotosani 

viewscnt
Articole similare