Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oficialii lui CFR Cluj neagă problemele la inimă ale lui Ţucudean: "A făcut numeroase teste". Când poate să revină atacantul

EXCLUSIV | Oficialii lui CFR Cluj neagă problemele la inimă ale lui Ţucudean: "A făcut numeroase teste". Când poate să revină atacantul

CFR Cluj

Comentarii

Situaţia lui George Ţucudean este una ciudată. CFR Cluj neagă faptul că atacantul ar avea probleme la inimă, în timp ce mai multe personalităţi din fotbalul românesc vorbesc deschis despre afecţiunea de care suferă golgheterul echipei campioane.

"El cu o zi înainte de meci (n.r. - cu Viitorul) a resimţit anumite dureri în zona unde a avut el accidentarea. Şi practic acea ruptură care a fost tratată, sau suspiciune de ruptură, pentru că au fost acolo nişte leziuni ale muşchiului, e posibil să nu fi fost recuperate în totalitate. El a revenit foarte bine, din punctul meu de vedere, după acea perioadă de pauză. Întotdeauna există un risc, când revi mai repede decât se preconizează", a declarat Marius Bilaşco, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Oficialul campioanei României susţine că Ţucudean nu are probleme la inimă: "Eu am discutat cu el şi această asociere pe care toată lumea o face, între ce a avut tatăl său şi el, îl deranjează pentru că nu are nicio legătură. Până la urmă, el a fost la un spital foarte bun, pentru a se linişti împreună cu familia, să se asigure că totul e ok. Şi s-a adeverit lucrul ăsta, a făcut numeroase teste. Plus că noi, la Cluj, avem acele GPS-uri care sunt constant pe jucători şi unde se vede exact unde este frecvenţa cardiacă în timpul efortului". 

Totodată, Bilaşco a dezvăluit şi când poate să revină cel mai bun marcator din Liga 1: "Aşteptăm să vedem până la urmă cum va reacţiona el la tratament. Nu ştiu dacă pentru meciul de la Giurgiu va fi apt, asta nu pot să îţi confirm, dar eu sper să revină la următorul, cu Craiova. Dacă nu, ultima etapă cu FCSB".

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare