Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oficialii lui FC Botoşani au anunţat în direct cât vor în schimbul lui Moruţan: "Dacă FCSB îl doreşte, îl poate lua"

EXCLUSIV | Oficialii lui FC Botoşani au anunţat în direct cât vor în schimbul lui Moruţan: "Dacă FCSB îl doreşte, îl poate lua"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB nu renunţă şi continuă să facă oferte pentru cel mai râvnit jucător din Liga I. Preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a recunoscut că oficialii roş-albaştrilor sunt cei mai insistenţi în privinţa mijlocaşului de 18 ani.

Deşi oferta făcută de FCSB pentru Olimpiu Moruţan este foarte mare pentru fotbalul românesc, oficialii moldovenilor nu sunt mulţumiţi şi au dezvăluit, în direct la Telekom Sport, ce aşteptări au de la patronul roş-albaştrilor.

"E adevărat că am discutat foarte mult cu cei de la FCSB pentru transferul lui Moruţan, încă din vară. Nu vreau să ascund nimic, s-a vorbit de multe echipe, totul este adevărat, dar cel mai mult a insistat clubul FCSB. Becali a vrut să-l ia încă din primăvara lui 2017. Atunci am vorbit pentru prima dată despre transferul lui Moruţan. S-a discutat foarte mult şi înaintea meciului direct cu FCSB. Mă bucur că avem în curte un jucător de asemenea talent. Eu mi-aş dori să rămână până în vară.

Avem discuţii cu cei de la FCSB, dar şi cu echipe din străinătate, să îl cumpere de acum, dar Moruţan să rămână până în vară. FCSB este singurul club din România care poate transfera orice jucător important din campionatul intern. Dacă-l doreşte cu adevărat pe Moruţan, îl poate lua. Le-am transmis celor de la FCSB că dorim 1.5 milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer"a declarat preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

Oferta făcută de FCSB:

Afla mai multe despre: fcsbsteauamorutanbecalifc botosanisfaiter 

viewscnt
Articole similare