Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Olăroiu a semnat cu Jiangsu şi va antrena doi jucători de clasă mondială! Avem toate detaliile

EXCLUSIV | Olăroiu a semnat cu Jiangsu şi va antrena doi jucători de clasă mondială! Avem toate detaliilegalerie foto

Stranieri

Comentarii

UPDATE 11:18 | Cosmin Olăroiu şi întreg staff-ul său au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani. Interesant este că şefii clubului Jiangsu au venit la negocieri însoţiţi de un singur avocat, în timp ce Oli a avut de partea sa nu mai puţin de trei avocaţi.

Jiangsu a purtat mai întâi negocieri intense pentru rezilierea contractului lui Fabio Capello, care s-a produs în aceeaşi zi. 

Olăroiu va conduce primul său antrenament la noua echipă fie mâine, fie vineri, în funcţie de momentul obţinerii vizei. 


UPDATE 09:30 | Telekom Sport a aflat că antrenorul Cosmin Olăroiu a semnat în cursul acestei zile contractul cu noua sa echipă Jiangu Suning. 

Jiangsu va fi astfel cea de-a 8-a echipă din cariera lui Olăroiu, după FC Naţional, FCSB, Poli Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.


  • Din informaţiile Telekom Sport, Olăroiu este deja în China alături de colaboratorii săi pentru a pune la punct ultimele detalii ale înţelegerii.
  • Oli este astfel pe punctul de a începe o nouă experienţă, după despărţirea de Shabab Al-Ahli.

Cotidianul spaniol As notează că pentru tehnicianul italian experienţa de la Jiangsu ar putea fi ultima din cariera de antrenor, iar Olăroiu a fost ales drept înlocuitor de echipa chineză. Despărţirea dintre Capello şi Jiangsu ar urma să se oficializeze în cursul zilei de astazi, după care asiaticii vor putea intra în line dreaptă cu negocierile cu tehnicianul român şi staff-ul său.

Cu 14 trofee cucerite în Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, Oli este unul dintre cei mai de succes antrenori ai ultimului deceniu în zona arabă, iar oficialii lui Jiangsu Suning sunt convinşi cu au luat alegerea corectă.

78 de milioane de euro pentru Teixeira şi Ramires
Olăroiu va avea sub comandă jucători renumiţi, precum brazilienii Ramires şi Alex Teixeira. Primul a făcut parte din echipa lui Chelsea care câştiga Champions League în 2012, iar cel de-al doilea a scris istorie alături de Mircea Lucescu la Şahtior. Clubul chinez a cheltuit peste 150 de milioane de euro pentru transferuri în ultimele patru sezoane, cei doi fotbalişti amintiţi mai sus fiind aduşi în 2015 pentru 78 de milioane de euro.

Oli va trebui să fie atent însă. Acest club a schimbat şase antrenori în ultimii cinci ani şi vine după un sezon modest, în care a ocupat doar locul 12

Ne-a pregătit pentru un "drum lung"

Într-un interviu special acordat Telekom Sport de sărbători, Cosmin Olăroiu lăsa deja să se înţeleagă că e pregătit de o nouă experienţă departe de casă. Iată ce declara tehnicianul în urmă cu  trei luni.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: olaroiucapellojiangsu suning. 

viewscnt
Articole similare