Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Olăroiu anunţă: "Cred că Răzvan Burleanu ştie numărul meu". Ce a spus despre postul de selecţioner. A explicat diferenţa dintre România şi Ungaria

EXCLUSIV | Olăroiu anunţă: "Cred că Răzvan Burleanu ştie numărul meu". Ce a spus despre postul de selecţioner. A explicat diferenţa dintre România şi Ungaria

Echipa națională

Comentarii

Campionul Chinei, Cosmin Olăroiu, cu Jiangsu Suning, a vorbit, pe larg, despre naţionala României, într-o intervenţie la Telekom Sport. Antrenorul nu a exclus o posibilă venire pe banca tehnică, deşi nu consideră că antrenorul e problema. De asemenea, a făcut o paralelă între România şi Ungaria.

Olăroiu îl susţine pe Rădoi şi anunţă: "Nu ştiu dacă eu am răbdare"

Cosmin Olăroiu ar accepta să devină, în viitor, selecţionerul României, dar i-a anunţat pe cei din federaţiei care ar fi problemele cu care s-ar confrunta. De asemenea, tehnicianul apreciat a mai spus că naţionala nu are o schimbare de antrenor, întrucât Mirel Rădoi este selecţionerul potrivit:

"Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, în momentul ăsta, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Cred că au ales un drum bun. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie. Echipa naţională are nevoie de entuziasm, de ambiţie, iar astea vin de la cineva tânăr. 

Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare. Îmi doresc să fac ceva acum. Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Nu? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere, dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României. 

Aş veni în România să câştig bani... Care e sensul? Te întorci în România să câştigi bani... Nici nu sună ok. Eu vreau să câştig şi m-aş bucura ca toată lumea să gândească la fel", a declarat noul campion al Chinei, pentru Telekom Sport.  

Cosmin Olăroiu, paralelă între România şi Ungaria

"Ştiind că Mirel e antrenorul echipei naţionale, m-am tot gândit de ce fotbalul românesc a ajuns în situaţia asta. După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Când eram copil, mă uitam la meciurile naţionalei de handbal, cu Stîngă, cu Birtalan. Mă uitam la canotaj, rugby, mă uitam la orice. Sportul era o prioritate în societatea românescă. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază?

În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp", a mai spus Cosmin Olăroiu. 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...