Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Olăroiu nu trebuia să vină la echipa naţională, pentru că este un nenorocit". Antrenorul, revoltat după ce a auzit! Susţinere totală pentru Rădoi

EXCLUSIV | "Olăroiu nu trebuia să vină la echipa naţională, pentru că este un nenorocit". Antrenorul, revoltat după ce a auzit! Susţinere totală pentru Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a avut un discurs asemănător cu cel al selecţionerului Mirel Rădoi, cel care a fost nemulţumit de atacurile la adresa sa.

Cosmin Olăroiu, front comun cu Mirel Rădoi: "Sunt alţii care nu au gestionat nimic şi vorbesc"

După campania de calificare ratată de la EURO 2020, Mirel Rădoi a contraatacat. Selecţionerul a fost iritat de atacurile asupra sa şi a susţinut, printre altele, că e criticat doar pentru că a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu

Cuvântul a fost luat şi de Cosmin Olăroiu, cel care i-a dat sfaturi preţioase lui Mirel Rădoi, înainte ca acesta să înceapă cariera de antrenor: "Nu avem cum să avem rezultate deodată, nu avem cum să avem rezultate şi o să ne gândim că suntem la un nivel. Aud tot şi fel de fel de voci, de oameni care vorbesc, care spun, părerologi din ăştia care... Adică prima oară trebuie să faci, apoi să vorbeşti. Şi sunt oameni abilitaţi care au făcut ceva pentru fotbalul românesc şi îşi pot exprima o părere pertinentă, cum am văzut la unii dintre ei. Dar sunt şi alţii care nu au gestionat nimic şi vorbesc. 

Dacă mâine vine Olăroiu antrenorul echipei naţionale şi nu îţi place de Olăroiu, tu o să spui <<Olăroiu nu trebuia să vină la echipa naţională, pentru că este un nenorocit, un dobitoc şi ce spui tu>>. Nu că nu ar fi adevărat", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.  

Cosmin Olăroiu: "Nu avem potenţial în momentul ăsta"

"Nu e uşor în această situaţie, nu avem potenţial. Nu avem în momentul ăsta şi atunci încercăm să îl creştem, încercăm să venim cu entuziasmul unui antrenor tânăr, la fel ca la echipa de tineret, cu Adi Mutu. Bănuiesc că acolo (n.r. - FRF) există o strategie a lor, au investit doi oameni tineri cu o dorinţă mare de a face lucruri. Nu avem un potenţial care să îi susţină, din acest punct. Ar trebui să existe un moment zero în fotbal, în care presa, federaţie, liga, echipele şi toată lumea să se axeze pe un plan, pe care îl stabilesc şi există susţinere din toate punctele de vedere. 

Eu îl încurajez pe Mirel în fiecare zi a vieţii mele şi pe toţi cei care au lucrat cu mine. Şi crede-mă că am o relaţie cu toţi jucătorii care au lucrat cu mine şi e o relaţie bazată pe sinceritate, pe nişte emoţii pe care noi le transmitem sincere şi simt lucrul ăsta. Şi atunci relaţia noastră este mai presus de fotbal. Mirel şi familia lui sunt precum copiii mei. Între Mirel şi Antonio este cam aceiaşi chestie", a mai spus antrenorul român.  

Afla mai multe despre: cosmin olaroiumirel radoiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare