Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Olăroiu se întoarce la Jiangsu şi neagă discuţiile cu Al Nassr: ”Pe 2 februarie am bilet spre China!”

EXCLUSIV Olăroiu se întoarce la Jiangsu şi neagă discuţiile cu Al Nassr: ”Pe 2 februarie am bilet spre China!”

Fotbal

Comentarii

Cosmin Olăroiu se va întoarce la Jiangsu la începutul lunii februarie. Antrenorul român a infirmat posibilitatea de a ajunge la Al Nassr FC.

Anunţat de presa din Emirate ca fiind în negocieri cu gruparea Al Nassr, Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor român în 2020, şi omul care a reuşit miracolul de a câştiga titlul în Superliga Chineză cu Jiangsu FC, este decis să revină la cârma formaţiei din Nanjing.

Contactat de Telekom Sport, Olăroiu ne-a declarat în exclusivitate că nu a discutat cu nimeni despre o posibilă trecere la Al Nassr: ”Nu este adevărat! Nu am discutat cu absolut nimeni, nici nu ştiu de unde a apărut asta. Repet, nu am vorbit cu nimeni din partea acestui club” a afirmat Olăroiu. Chiar şi presa din Golf consideră că o astfel de mutare este puţin probabilă, întrucât tehnicianul român are o cotă mult prea mare pentru a prelua un club ca Nassr.

Deşi presa din Italia scrie că românul nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale din China, Telekom Sport a aflat că tehnicianul român nici nu trebuia să o facă în această perioadă. Cosmin Olăroiu ne-a confirmat: ”Eu am bilet pentru data de 2 februarie către China. Sunt pregătit să merg pe data de 2!” ne-a confirmat omul care a făcut minuni pe Jiangsu FC.

Olăroiu, cotă impresionantă în Asia: ”Nu cred că mai putem accepta umilinţele prin care am trecut”

Jiangsu FC a cucerit în mod surprinzător titlul în Superliga Chineză, deşi pleca potrivit bookmakerilor cu şansa a cincea la trofeu. Performanţa reuşită de Cosmin Olăroiu i-a crescut şi mai mult cota tehnicianului care oricum era printre cei mai bine cotaţi antrenori străini din zonele Asia şi Golf.

Imediat după titlul cucerit în China, Cosmin Olăroiu a oferit un super interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. El a vorbit despre experienţa trăită în ultima vreme la Jiangsu şi a avertizat asupra situaţiei clubului: ”Nu cred că mai putem accepta umilinţele prin care am trecut. La noi problemele au existat, există şi nu ştiu cât vor mai continua, pentru că va fi foarte greu în condiţiile astea să avem continuitate. Am pierdut deja un jucător foarte important pe Teixeira. Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. După ce am câştigat titlu, în afară de cei care am participat la câştigarea titltului, am primit un mesaj de la preşedinte prin secretara lui în care mi-a zis felicitări şi atât. În rest, nimeni. Dar au făcut poze cu trofeul, s-au bucurat, mai mult ca noi pentru că noi nu am făcut pentru că nu am mai avut posibilitatea asta. Nu a existat nicio sărbătoare, nicio festivitate nimic. A fost cel mai trist titlu pe care l-am câştigat eu. Şi cea mai grea experienţă din viaţa mea ca antrenor pentru că am fost pus în ipostaze dificile de oameni care ar fi trebuit să ne susţină.", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

  • De când a preluat echipa de la Fabio Capello, Olăroiu a reuşit cele mai mari performanţe din istoria clubului Jiangsu
  • 89 de meciuri a antrenat-o până acum Olăroiu pe Jiangsu FC
  • Românul este campion în România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi China
  • 17 trofee a cucerit în cariera sa în şase ţări diferite
  • De trei ori a fost declarat cel mai bun antrenor din Golf, dar şi cel mai bun tehnician din Orientul Mijlociu

Urmăreşte aici super interviul complet acordat de Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare