Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Oltenii nu vor avea salariile tăiate, dar Nistor ar accepta: "Nu s-a pus problema, dar o facem dacă e nevoie!" Nu e de acord ca titlul să-i fie dat CFR-ului

EXCLUSIV Oltenii nu vor avea salariile tăiate, dar Nistor ar accepta: "Nu s-a pus problema, dar o facem dacă e nevoie!" Nu e de acord ca titlul să-i fie dat CFR-ului
Comentarii

Dan Nistor (31 de ani), mijlocaşul Craiovei, a spus într-un interviu acordat Telekom Sport că în Bănie nu s-a pus problema salariilor, dar dacă va fi nevoie fotbalitşii vor accepta fără să stea pe gânduri. Nistor spune că îi e dor de fotbal şi ar vrea ca sezonul actual, blocat de Coronavirus, să se încheie pe teren.

Patronul Mihai Rotaru le-a transmis zilele trecute fotbaliştilor olteni că nu vor avea salariile tăiate, deşi nu se joacă fotbal în Liga 1, din cauza pandemiei de Coronavirus. Nistor nu poate sta dearte de fotbal şi abia aşteaptă ca lucrurile sa se îndrepte.

Nistor spune că, dacă le-ar fi cerut acest lucru, fotbaliştii din Bănie a accepta tăierea salariilor pe timpul pandemiei: "La noi nu s-a pus problema tăierii salariilor. Domnul Rotaru chiar ne-a transmis asta acum câteva zile. Dacă e nevoie o facem, trebuie să fim cu toţii o familie. Îmi pare rău pentru băieţii de la Dinamo, dar trebuie să meargă mai departe. După ce o să dispară această gripă, lucrurile vor fi mai bune pentru toţi.

Eu mi-aş dori şi mâine să se reia Liga 1. E greu să stai acasă şi mi-e dor de fotbal. Dar prioritară este sănătatea acum. Mi-aş dori să se încheie sezonul pe teren, pentru că nu cred că există o echipă care merită să câştige altfel. Eu am auzit că e abia începutul acestei pandemii. Să ne rugăm la Dumnezeu şi, cu ajutorul medicilor, eu cred că o să fie bine.

Situaţia este ciudată, iar decizia este grea. Dacă se va lua în calcul clasamentul de la sezonul regulat, se vor supăra unele echipe, în alt caz se vor supăra altele"
, a spus Dan Nistor, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistorsalariipandemieliga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare