Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Omrani a vorbit pentru Telekom Sport după ce a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj: "N-am plecat niciodată de aici"

EXCLUSIV | Omrani a vorbit pentru Telekom Sport după ce a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj: "N-am plecat niciodată de aici"

CFR Cluj

Comentarii

Omrani nu va ajunge la FCSB. CFR Cluj a reuşit să îl convingă pe francez să îşi prelungească contractul, iar noua înţelegere va fi valabilă pentru următorii trei ani. Imediat după semnarea contractului, atacantul de 25 de ani a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport.

- Eu nu am plecat niciodată de aici. Sunt jucătorul CFR-ului, am fost jucătorul CFR-ului şi voi fi jucătorul CFR-ului pentru încă trei ani. Sunt foarte fericit că am semnat noul contract. Şi sper ca săptămâna viitoare să învingem Craiova în Supercupă, apoi să ajungem în grupele Ligii Campionilor.

- Edi Iordănescu era încântat să te aibă la antrenamente.
- Da, el este fericit, dar şi eu sunt foarte, foarte fericit să lucrez cu acest antrenor. Mă bucur că sunt la CFR, pentru că suntem ca o mare familie. Nu am avut niciodată vreo problemă aici, sper să nu am niciodată şi sper să câştig totul cu acest club. 

- Urmează meciul cu Universitatea Craiova din Supercupa României.
Ultimul meci împotriva Craiovei a fost fantastic. Conduceam cu 1-0, dar ei au revenit cu un penalty, iar noi am marcat încă un gol în ultimul moment. A fost fantastic. Sper ca şi acum să se întâmple la fel şi să câştigăm meciul.

- Grupele Ligii Campionilor reprezintă un vis pentru tine?
- Bineînţeles, este un vis mare pentru mine. Cred că este un vis pentru orice jucător. Orice fotbalist din lume vrea să joace în Liga Campionilor. Acum, noi avem această şansă de a juca în Champions League şi vom da totul pe teren pentru a ajunge în grupe. În acest moment, nu mi-e frică de nimeni. Vom vedea ce va fi pe teren. Ştiu că Malmo este o echipă mare, care a jucat în Champions League chiar cu PSG. Am văzut meciul, a jucat foarte bine, dar CFR are o echipă mare, are un antrenor nou şi sper să câştigăm acest meci.

- Vine încă un titlu?
- Aşa sper. În primul rând, săptămâna viitoare avem Supercupa. După, vom încerca, vom da totul să ne calificăm în Liga Campionilor, apoi vom da totul să câştigăm din nou titlul.

- Noul antrenor iubeşte fotbalul ofensiv. E un lucru bun pentru tine, nu?
- Da, dar şi cu Petrescu a fost foarte bine. Şi cu noul antrenor este foarte bine, am făcut multă pregătire tactică, jucăm ofensiv şi sper ca totul să fie bine.

Afla mai multe despre: fcsbomranicfr clujliga campionilormalmopsg 

viewscnt
Articole similare