Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Omul care îi dă coşmaruri lui Alex Chipciu: "Dacă mai vii la o echipă unde joc eu, mi-e imposibil să mai fac ce făceam atunci!"

EXCLUSIV | Omul care îi dă coşmaruri lui Alex Chipciu: "Dacă mai vii la o echipă unde joc eu, mi-e imposibil să mai fac ce făceam atunci!"

Superliga

Comentarii

Fostul preparator fizic al lui FCSB, Thomas Neubert, îi dă coşmaruri şi acum lui Alex Chipciu. De asemenea, noul jucător al lui CFR Cluj a vorbit şi despre diferenţele dintre Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu.

Mijlocaşul a fost întrebat despre diferenţele între pregătirea fizică cu Thomas Neubert la FCSB şi cea de la CFR Cluj, dar şi despre diferenţele între tactica lui Laurenţiu Reghecampf şi a lui Dan Petrescu: "Era o pregătire fizică cum nu cred că o să mai existe vreodată. M-am întâlnit o dată cu Tommy într-un cantonament, eram pe la Sparta Praga, şi i-am zis <<Dacă mai vii la o echipă unde joc eu, mi-e imposibil să mai fac ce făceam atunci!>>>.  Deci din punctul ăsta  de vedere, pregătirea fizică era destul de grea. Şi la CFR... bine, eu am prins puţin din cantonament, dar nici nu aveam timp. Jucătorii erau în alt context. Terminaseră Europa League şi campionatul cu 40 de meciuri şi nu puteai în iarnă să mai faci foarte mult. Dar s-a schimbat foarte mult de acum opt ani, din 2012, nu cred că se mai fac pregătirile alea aşa dure. 

Din punct de vedere al tacticii, nu ştiu dacă sunt diferenţe... Cu domnul Reghecampf făceam pressing mai sus, domnul Dan Petrescu preferă mai mult să stea foarte bine în teren şi să contraatace. E clar că sunt doi antrenori care au marcat România în ultimii 10 ani, ca şi antrenori de echipe de club, şi sperăm să o facă în continuare", a declarat noul fotbalist al lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

 După ani în care a jucat la Anderlecht şi Sparta Praga, Chipciu a recunoscut că a progresat: "Cred că şi eu m-am schimbat ca şi mentalitate, ca şi gândire. Când eram la Steaua, la 22-23 de ani, eram stăpânul universului, mă identificam cu rolul mai mult decât trebuia. Acum văd lucrurile mai matur, sunt un jucător profesionist care se duce la o echipă, îmi fac treaba, încerc să fac în locul ăla cât mai bine posibil, să mă antrenez foarte bine, să joc foarte bine, să fiu o persoană bună în afara terenului", a mai spus Alex Chipciu.  

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfalex chipciuthomas neubert 

viewscnt
Articole similare