Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ondrasek, ironizat de la primul meci oficial jucat pentru FCSB: "A fost foarte bun ca fundaş central la Botoşani"

EXCLUSIV | Ondrasek, ironizat de la primul meci oficial jucat pentru FCSB: "A fost foarte bun ca fundaş central la Botoşani"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat alb în deplasarea de la FC Botoşani, în prima etapă a noului sezon din Liga I. Pentru echipa pregătită de Dinu Todoran au evoluat şi cei patru jucători aduşi în această vară, Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek, Alexandru Creţu şi Andrei Cordea.

"Cred că FCSB merita să câştige meciul. La Botoşani sunt jucători proaspăt veniţi, probabil că în timp vor arăta mai bine. Nu poţi să pui tunurile pe jucători după primul meci.

Poţi trage nişte concluzii. L-am văzut pe Vucur, fundaş central de picior drept, dar l-am văzut în stânga. În unele momente avea spaţiu să plece cu construcţie, dar n-a avut curajul, aşa cum a făcut Haruţ. Foarte puţin a urcat cu mingea. A fost şi schimbat la pauză. Mie Haruţ mi-a plăcut. Creţu, trecut din închizător în fundaş central, după pauză. Probabil va fi unul dintre jucătorii de bază, mai ales că joacă pe două posturi.

Cordea, în prima repriză a fost cel mai bun de pe teren. Am impresia că şi dacă nu va juca titular, poate pune presiune pe oricine. Chiar şi pe fundaşii laterali, deci pune presiune pe oricine.

Ondrasek, foarte bun. A intrat foarte bine, pentru că tocmai s-a terminat Campionatul European şi jucau multe echipe cu trei fundaşi centrali.

L-au băgat fundaş central la Botoşani şi a respins toate mingile pe care le aducea FCSB. Din punctul ăsta de vedere s-a descurcat. Nu-ţi dădeai seama, dacă puneai tricou roşu cu albastru pe el, nu-ţi dădeai seama dacă are alb, albastru ce are pe el că mai toate mingile erau respinse. A făcut linia de cinci, pe Racoviţan, fiind mai tânăr, l-au băgat la mijloc, Ondrasek într-o parte şi Şeroni în altă parte. Cinci perfect le-a ieşit. Dacă va continua aşa, o să fie bun în continuare" , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport, care apoi a completat: ”Să-i dăm câteva meciuri totuşi. Hai să vedem. Aleargă mai mult decât alţii, e bătăios, dar nu ştiu dacă l-ai luat pentru asta”

Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

FC Botoşani - FCSB 0-0 

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu FC Botoşani, în primul meci al sezonului 2021/2022 al Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalty acordat pentru intervenţia lui Şeroni asupra lui Octavian Popescu.

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Remacle (Edjouma ’46), Ongenda (Camara ’90) – Tîrcoveanu (Patache ’66), Kage (Sila ’46), Fili (Dragu ’84). Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ (Ov. Popescu ’46), Vucur (Cristea ’46), Radunovic – Moruţan (Musi ’78), A. Creţu, Oaidă (Ondrasek ’46) – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran

Afla mai multe despre: botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare