Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ongenda a izbucnit în râs când a fost întrebat despre Ibrahimovic: ”E un băiat bun!” În ce relaţii au rămas cei doi

EXCLUSIV | Ongenda a izbucnit în râs când a fost întrebat despre Ibrahimovic: ”E un băiat bun!” În ce relaţii au rămas cei doi

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la PSG, spune că este un atacant senzaţional, însă n-a rămas în relaţii foarte apropiate cu el.

Ongenda a debutat pentru PSG într-o echipă din care făceau parte staruri precum Zlatan Ibrahimovic, Rabiot, Matuidi, Motta sau Thiago Silva. Despre Zlatan, Ongenda spune că este un bun coleg de vestiar, însă n-a mai păstrat legătura cu el şi vorbeşte foarte rar cu starul suedez.

”Este un băiat bun. (n.r. Cât de nebun este?) Nu este nebun, e un tip normal. (Tu cum eşti? Normal sau nebun?) Eu sunt normal şi puţin nebun. (Când ai vorbit ultima oară cu Zlatan?) Ultima oară?... Nu îmi amintesc când. (Anul acesta?) Nu. (Anul trecut?). Da. Anul trecut, dar nu-mi mai amintesc când. Pentru mine el este unul dintre cei mai buni. (Cavani este un atacant mai bun decât Zlatan?) Nu e acelaşi tip de jucător. Nu îi pot compara. Cavani a dat multe goluriv şi este un atacant foarte bun, iar Zlatan la fel. Dar nu este acelaşi lucru”, a declarat Hervin Ongenda pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hervin ongendazlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare