Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ongenda este regretat la Botoşani: "Este o pierdere imensă". Pe ce bani a plecat la Chievo

EXCLUSIV | Ongenda este regretat la Botoşani: "Este o pierdere imensă". Pe ce bani a plecat la Chievo galerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda (24 de ani) s-a despărţit de FC Botoşani în această iarnă, iar francezul a semnat cu echipa din Serie B Chievo Verona. Chiar dacă în ultima perioadă a lui la Botoşani au existat mici contre, fotbalistul este regretat la formaţia moldavă.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Marius Croitoru a vorbit despre ce a însemnat fotbalistul Hervin Ongenda pentru FC Botoşani: "Mi-e foarte greu să găsesc un fotbalist în România de nivelul lui Ongenda. Rar mi-a fost dat să găsesc un jucător cu o gândire genială ca a lui. Aveţi cuvântul meu de onoare că rar mi-a fost dat să întâlnesc un astfel de jucător. Pentru noi este o pierdere imensă, dar atunci când a venit multă lume nu credea în el".
 
Tot din spusele tehnicianului de la Botoşani reiese faptul că echipa i-a făcut un serviciu jucătorului cu acest transfer, căci bani obţinuţi în schimbul său nu sunt foarte mulţi: "Să ştiţi că nu este o sumă mare, detalii tot domnul Iftime vă poate da".
  • 500.000 de euro este suma plătită de Chievo celor de la FC Botoşani pentru Ongenda, potrivit transfermarkt.com 
  • Şase goluri şi şapte assist-uri a reuşit fotbalistul născut la Paris în 53 de meciuri jucate în tricoul lui FC Botoşani 

Hervin Ongenda, prezentat oficial la Chievo Verona

Fostul jucător de la Paris Saint-Germain deja a fost prezentat la locul 11 din Serie B, Chievo Verona. El a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate. În vară îi expira contractul cu FC Botoşani. 
 

FC Botoşani i-a dat drumul lui Hervin Ongenda să plece la Chievo, dar patronul clubului moldovean nu a făcut chiar tranzacţia pe care o aştepta.

Francezul în vârstă de 24 de ani, care a fost crescut de PSG, a ajuns la FC Botoşani în 2018, de la Real Murcia, în schimbul a 200 de mii de euro.

„A trebuit să-i dau drumul, din motive care ţin de un parcurs real al vieţii lui, adică ofertă de la Chievo Verona, de trei ori mai mare ca a mea, mai avea şase luni la noi. Eu niciodată nu i-aş fi dat banii ăia la Botoşani, ca să fiu sincer", a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: ongendabotosani transfer 

viewscnt
Articole similare