Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Oracolul din Bălceşti", previziune sumbră în vremuri de pandemie: "După Paşte, lumea să iasă la muncă. Altfel, în 2-3 luni ne vom mânca precum câinii"

EXCLUSIV | "Oracolul din Bălceşti", previziune sumbră în vremuri de pandemie: "După Paşte, lumea să iasă la muncă. Altfel, în 2-3 luni ne vom mânca precum câinii"

Fotbal

Comentarii

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că aşteptarea trebuie să se sfărşească, în săptămânile următoare Sfintelor Sărbători de Paşte. În opinia sa, lumea ar trebui din nou să-şi reia activiţăţile, în folosul economiei.

Dumitru Dragomir nu mai este implicat direct în fotbalul românesc, însă este conectat la tot ce se întâmplă în jurul acestuia, chiar şi de pe şantierele în lucru unde îşi monitorizează investiţiile. Înarmat până-n dinţi împotriva prafului, dar şi a COVID-19, "Nea Mitică" a vorbit, pentru Telekom Sport, despre situaţia din Liga 1 şi când preconizează că lucruile vor reveni la normal. Dragomir crede că lucrurile se vor îmbunătăţi în a doua jumătate a lunii mai, cu toată că sfătuieşte oamenii să iasă la muncă mai vremelnic de atât.

(Când credeţi că o să jucăm fotbal?)

- Cred că peste vreo lună şi jumătate.

(Cum credeţi că va arăta fotbalul?)
Fotbalul va fi la fel, poate un pic mai sărac. Din punct de vedere financiar.

(Credeţi că vor fi echipe care se vor desfiinţa?)
- Mă îndoiesc că se vor desfiinţa. În toate domeniile de activitate sunt probleme. Statul ar trebui să intervină şi să ajute acolo unde este cazul. Şi fotbalul. Măcar centrele de copii şi juniori să fie acum, în ceasul al 12-lea. Să fie ajutat prin centrele de copii şi juniori acest fotbal.

(Când credeţi că ar trebui reluată Liga 1?)

- Normal, trebuie să înceapă antrenamentele. Obligatoriu! Într-o săptămână, două după Paşte ar trebui să înceapă antrenamentele şi să dea drumul. Lumea să iasă la muncă pentru că ne vom mânca precum câinii. În 2-3 luni de zile dacă nu munceşte nimeni de unde mai producem? Ce să mâncăm? Eu văd la mine. Am dat la peste 150 de oameni drumul acasă. Hotelul închis! Oamenii aceştia au rate, au copii. Părerea mea era că sezonul trebuia încheiat şi titlul dat, dar au dreptate şi televiziunile. Au şi ele nevoie de spectacol. Lumea stă în casă, nu are la ce să se uite"

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare