Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV. Ouzounidis, principalul responsabil pentru forma bună a Craiovei: „A făcut o analiză corectă şi a schimbat fix ce nu mergea”. Munca grecului analizată în direct la Telekom Sport

EXCLUSIV. Ouzounidis, principalul responsabil pentru forma bună a Craiovei: „A făcut o analiză corectă şi a schimbat fix ce nu mergea”. Munca grecului analizată în direct la Telekom Sport

Superliga

Comentarii

Marinos Ouzounidis (52 de ani) a remizat cu CFR Cluj, ieri, scor final 0-0.

Marinos Ouzounidis şi-a impus la Craiova stilul de joc, iar oamenii din fotbal apreciază schimbările pe care grecul le-a făcut în Banie. Sub comanda noului tehnician, Craiova este pe locul 3, cu 58 de puncte.

Munca grecului analizată în direct la Telekom Sport

„Mi-a plăcut meciul. Se vede mâna lui Edi Iordănescu la CFR, dar, mai ales,a lui Ouzounidis la Craiova. Şi-au creat ocazii ambele echipe, cu faze de la o poartă la alta, au accerelat doar când era nevoie. La Craiova le lipseşte un atacant, doar asta le mai trebuie. Kolijc vine după o pauză şi se vede. La Craiova se vede că antrenorul lucrează ceva cu ei. Clar au vrut oltenii victoria, dar nu au avut omul acolo în centru să rezolve.

Craiova poate să ia titlu, am văzut aseară. Antrenorul a analizat şi a tras repede concluzia. Acum dacă vrei să preiei o echipă ai tot la dispoziţie, e mai uşor, nu ca pe vremuri, asta e clar. Dar trebuie să ştii ce să transformi, asta e clar şi el a ştiut!”, a declarat Ioan Andone, în direct la Telekom Sport.

„Mi se pare foarte interesant ce a făcut grecul la Craiova, a fost timpul scurt şi tot a făcut treabă. Cu o etapă înainte de a prelua echipa era în tribună şi urmărea foarte atent şi-a dat seama de anumite chestiuni şi le-a modificat din prima. A schimbat sistemul şi linia defensivă. Vlădoiu titular m-a surprins aseară.. 

Pentru că el pleacă de la ideea că echipa să nu ia gol. Craiova a luat un singur gol şi s-a văzut schimbarea. De mult nu am văzut aşa ceva. Nici ocazii nu au echipele care joacă împotriva lor. Mi se pare un antrenor care a vazut exact ce trebuia să vadă, a făcut o analiză corectă a echipei şi a dat drumul la treabă”, a mărturisit specialistul Andrei Vochin la Telekom Sport.

U Craiova - CFR Cluj 0-0, în Liga 1

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia.

În minutul 5, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Tot în prima repriză, gazdele au ratat trei ocazii importante, trimiţând mingea în bară. Şi CFR Cluj a avut o bară.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Koljic ’59), Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Camara (Căpăţînă ’90), Cicâldău (Fedele ’89), Baiaram (Cîmpanu ’79) – Tudorie (Vătăjelu ’59). Antrenor: Marino Ouzounidis.

CFR Cluj: Bălgrădean – Ciobotariu (Manea ’72), Burcă, Ben Youssef, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Sigurjonsson (Carnat ’72) – Gîdea (Chipciu ‘9), Omrani (Rondon ’84), Păun (Hoban ’84). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Bancu ’29, Cicâldău ’35, Papp ’54, Nistor ’67, Baiaram ’79, Koljic ‘88 / Bordeianu ’12, Sigurjonsson ‘40
Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac, Sebastian Gheorghe - Marian Barbu
Observator: Eduard Dumitrescu

Afla mai multe despre: universitatea craiovamarinos ouzounidisliga 1 

viewscnt
Articole similare