Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, despre noul proiect al Rapidului: "Scopul nostru nu este să formăm o echipă" | Cu ce se va ocupa în noua organigramă a clubului

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, despre noul proiect al Rapidului: "Scopul nostru nu este să formăm o echipă" | Cu ce se va ocupa în noua organigramă a clubului

Fotbal intern

Comentarii

Primăria Sectorului 1 a stabilit noua conducere a Rapidului! Daniel Niculae va fi preşedinte, ajutat de Pancu şi Ovidiu Burcă. Cel din urmă a vorbit, în exclusivitate la Dolce Sport, despre noul proiect din Giuleşti.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a stabilit organigrama noului club de fotbal care a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare, Daniel Niculae urmând să fie preşedinte, Daniel Pancu, director tehnic, iar Marius Măldărăşanu, antrenor.

"Sunt fericit că am ajuns, în sfârşit, la o concluzie în ceea ce priveste acest proiect. Voi face si eu pare din aceste planuri. Fiecare avem foarte bine structurat nivelul la care vom acţiona, atât eu, cât şi Daniel Niculae şi Daniel Pancu. Avem aceleaşi valori, aceleaşi principii şi ne dorim să plece, în primul rând de la noi, această unitate.

Rapid înseamă ceva pentru fotbalul românesc. Ideea nu este să formăm o echipă, ci să punem bazele unei academii, vedem în persepctivă. Ne dorim să avem o academie unde să dezvoltăm viitori campioni, acesta este scopul nostru", a declarat Ovidiu Burcă la Dolce Sport.

viewscnt
Articole similare