Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ovidiu Popescu, adversar pentru Sane, Kroos şi Gnabry? Basarab Panduru este de părere că urmează o surpriză

EXCLUSIV | Ovidiu Popescu, adversar pentru Sane, Kroos şi Gnabry? Basarab Panduru este de părere că urmează o surpriză

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Mirel Rădoi ar putea veni cu o surpriză uriaşă la echipa naţională. Panduru spune că Ovidiu Popescu are mari şanse să fie convocat pentru postul de fundaş dreapta.

Ovidiu Popescu a devenit titularul postului de fundaş dreapta la FCSB, deşi el este de meserie mijlocaş defensiv. Totuşi, jucătorul de 26 de ani s-a descurcat excelent pe noua poziţie şi ar putea fi chemat la echipa naţională, crede Basarab Panduru.

Surpriza lui Mirel Rădoi la naţională? Panduru: ”Cred că Ovidiu Popescu va fi la naţională”

Ovidiu Popescu n-are nicio selecţie la echipa naţională a României. În vârstă de 26 de ani, Popescu a jucat totuşi câteva meciuri pentru naţionala de tineret. Însă evoluţiile pe care le-a avut în ultima vreme pentru postul de fundaş dreapta l-ar putea transforma în surpriza lui Mirel Rădoi la naţională.

Basarab Panduru este de părere că Ovidiu Popescu şi Cristi Manea vor fi soluţiile alese de Mirel Rădoi pentru postul de fundaş dreapta, o poziţie sensibilă la naţională.

”Manea (n.r. Cristi Manea) cu Ovidiu Popescu, cred că amândoi vor fi la echipa naţională, nu are cine să fie. ”Lampard”, 50% în acest moment cred că o să fie la echipa naţională, nu are cine să fie”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Naţionala României urmează să înceapă în martie campania de calificare la Cupa Mondială Qatar 2022. Primul meci va fi contra Macedoniei de Nord (25 martie) şi apoi vom juca împotriva Germaniei (28 martie) şi Armeniei (31 martie).

În vârstă de 26 de ani, Ovidiu Popescu are 20 de prezenţe pentru FCSB, în acest sezon, timp în care a reuşit 3 assist-uri. Popescu a fost titular şi în derby-ul cu Dinamo, unde a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare