Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pablo Cortacero l-a sunat pe un om important din istoria recentă a lui Dinamo: "Am vorbit de Sărbători, pare să aibă un plan. Aş fi dezamăgit ca toate lucrurile să fie minciuni!"

EXCLUSIV | Pablo Cortacero l-a sunat pe un om important din istoria recentă a lui Dinamo: "Am vorbit de Sărbători, pare să aibă un plan. Aş fi dezamăgit ca toate lucrurile să fie minciuni!"
Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Ciprian Marica (35 de ani) a dezvăluit că a avut o discuţie cu Pablo Cortacero, în acte patronul lui Dinamo, iar spaniolul i-a dezvăluit planurile sale de viitor pentru clubul din Ştefan cel Mare. Ciprian Marica nu şi-a pierdut speranţa că Pablo Cortacero şi suporterii din DDB ar putea forma o echipă puternică la Dinamo.

Pablo Cortacero şi Ciprian Marica au discutat de Sărbători: "Aş fi dezamăgit ca toate lucrurile să fie munciuni!"

Ciprian Marica nu şi-a pierdut încrederea în ceea ce poate face Pablo Cortacero şi echipa sa de spanioli la Dinamo. Fostul atacant din Ştefan cel Mare a avut o conversaţie telefonică în care Pablo Cortacero i-a vorbit despre planurile pe care le are în legătură cu echipa "câinilor". Marica a dezvăluit că spaniolul Cortacero e extrem de încrezător că va reuşi să facă performanţă la Dinamo.

"Am vorbit cu Pablo Cortacero de Sărbători şi chiar îşi făcea planuri când vine în România, cu noul staff, cu alţi oameni, ce să zic... Nu m-am mai întâlnit cu o astfel de persoană care să-mi zică, că lucrurile vor fi atât de bine, că va reuşi să redreseze clubul, că va reuşi să vină cu o nouă strategie performantă, atât din punct de vedere administrativ, cât şi tehnic. Omul pare să aibă un plan, cel puţin aşa îmi spune de fiecare dată.  Aş fi dezamăgit să nu reuşească şi toate lucrurile să fie minciuni", a spus Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Ciprian Marica speră ca suporterii din DDB şi oamenii lui Pablo Cortacero să facă din Dinamo o echipă puternică

În discuţia cu Telekom Sport, Ciprian Marica i-a lăudat pe suporterii dinamovişti pentru faptul că au reuşit să se unească şi să ţină în viaţa clubul, în ciuda situaţiei financiare grea din Ştefan cel Mare. Ultraşii din programul DDB au reuşit să ajute Dinamo cu sume importante, vitale pentru continuitatea echipei, iar Marica e sigur că dacă părţile s-au uni Dinamo ar deveni o echipă extrem de puternică.

"E de admirat ce fac suporterii şi cred că acest proiect trebuie să continue şi trebuie să ia mai mare amploare, cred că asta e doar începutul pentru că sunt undeva la 11.000. Cred că au potenţial mult mai mare şi vor putea fi un pion în susţinerea unui club important.  Sper ca spaniolii, dacă se vor ţine de promisiuni, împreună cu suporterii, vor reuşi să facă o echipă importantă", a mai spus Ciprian Marica.

DDB a promis că le plăteşte un salariu jucătorilor şi le-a cerut să-şi retragă memoriile

Telekom Sport a scris, duminică, 3 ianuarie, că la reunirea lui Dinamo, suporterii le-au promis jucătorilor că le va fi achitat un salariu şi i-au rugat pe aceştia şă-şi retragă memoriile depuse împotriva echipei din Ştefan cel Mare. La reunirea lui Dinamo n-a luat parte niciun spaniol adus de Pablo Cortacero în conducerea clubului în august, când a fost preluat pachetul majoritar de acţiuni de către firma Benel International.

Afla mai multe despre: ciprian maricadinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare