Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Pancu a fost la meciul Dinamo - Rapid şi anunţă inevitabilul: "Aproape sigur vor fi şi fotbalişti care vor fi infectaţi"

EXCLUSIV Pancu a fost la meciul Dinamo - Rapid şi anunţă inevitabilul: "Aproape sigur vor fi şi fotbalişti care vor fi infectaţi"

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu, care s-a transformat din antrenor în preşedinte la Rapid, a fost la meciul amical împotriva lui Dinamo, înainte ca la clubul din "Ştefan cel Mare" să fie un caz de coronavirus.

Pancu a dezvăluit în cadrul emisiunii Sport Report că a fost la acel meci, dar nu există motive de îngrijorare în lotul rapidist. 

Cu toate acestea, fostul antrenor de la Rapid este de părere că fotbalul nu trebuie să se oprească chiar dacă vor apărea cazuri de COVID-19 printre fotbalişti şi vede acest lucru ca pe ceva inevitabil. 

"Nu ştiu dacă e motiv de îngrijorare la Rapid, am fost şi eu la acel meci amical. Am păstrat distanţa. 

S-a infectat cineva, se întâmplă, te tratezi la spital sau acasă, restul îşi continuă activitatea. Aproape sigur vor fi şi fotbalişti care vor fi infectaţi. La fel s-a întâmplat şi în alte ţări şi activitatea continuă. Fotbalul şi viaţa trebuie să meargă mai departe. Nu putem să ne oprim din nou şi să pierdem atât de mult timp", a spus Pancu.

Magazionerul celor de la Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar LPF a decis ca toate meciurile "câinilor" să fie suspendate până în momentul în care toată lumea din club va fi din nou testată şi se va constata că toată lumea este sănătoasă.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidcoronavirus 

viewscnt
Articole similare