Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pancu a reacţionat după ce Rapid a ajuns în Liga 1! ”A fost o diferenţă faţă de ce s-a întâmplat cu mine!” Ce a spus despre Mihai Iosif

EXCLUSIV | Pancu a reacţionat după ce Rapid a ajuns în Liga 1! ”A fost o diferenţă faţă de ce s-a întâmplat cu mine!” Ce a spus despre Mihai Iosif

Superliga

Comentarii

Rapid a reuşit să obţină promovarea pe prima şcenă a fotbalului românesc.

Daniel Pancu a fost antrenor la Rapid în urmă cu două sezoane, dar a fost dat afară în urma unor rezultate mai slabe. El a cometat promovarea echipei şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Iosif, antrenorul care a condus clubul către Liga 1.

”A fost surpriză, pentru că la un moment dat părea compromisă total. Ulterior, ce s-a întâmplat, e meritată. Şi-au câştigat jocurile la început, nu mai contează cum. Au fost şi respectaţi din partea arbitrilor.

Faţă de ce s-a întâmplat cu mine anul trecut a fost o diferenţă mare. Pentru mine sunt nişte eroi, pentru că eu nu creadeam să fie în primele două. Şansele erau foarte mici.

Da, o surpriză mare Mihai Iosif, imensă. Eu am colaborat puţin cu el. Surpriză, dar cel mai mare merit el îl are, pentru că a ştiut ce să facă cu aceşti băieţi, a ştiut să îi facă să dea totul pentru victorie. Rapid a procedat bine păstrându-l, merită să i se ofere această şansă, pentru că nimeni nu mai credea în promovare”, a spus Pancu, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare