Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pancu a spus totul despre poza cu Alibec de la mănăstire: ”M-am bucurat că l-am văzut acolo, e un moment greu”

EXCLUSIV | Pancu a spus totul despre poza cu Alibec de la mănăstire: ”M-am bucurat că l-am văzut acolo, e un moment greu”

FCSB

Comentarii

Daniel Pancu a explicat modul în care a fost făcută poza cu Alibec de la Mănăstirea Ghighiu! Atacantul Academiei Rapid înţelege perioada mai grea prin care trece Alibec, dar e convins că fotbalistul FCSB-ului va depăşi acest moment

A fost o surpriză plăcută pentru mine că l-am întâlnit acolo şi l-am rugat să facem o poză împreună pentru că ştiu cât de greu e în astfel de momente. Îţi trebuie multă forţă interioară în asemenea perioade şi trebuie câteodată să vii mai aproape de divinitate.

Eu treceam peste aceste momente prin antrenamente suplimentare. Munceam şi mai mult ca să depăşesc lipsa golurilor şi să-mi reintru în formă. Atacanţii au întotdeauna perioade de genul ăsta, când nici de pe linia porţii nu poţi să marchezi, dar Alibec va trece peste şi va reveni mai puternic”, a spus Daniel Pancu pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: pancualibecpozamanastire,  

viewscnt
Articole similare