Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pancu la Craiova? Antrenorul Iaşiului, răspuns ferm: "Doar atât am discutat cu Mihai Rotaru, prin mesaje!"

EXCLUSIV | Pancu la Craiova? Antrenorul Iaşiului, răspuns ferm: "Doar atât am discutat cu Mihai Rotaru, prin mesaje!"
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu a vorbit despre o posibilă trecere a sa la U Craiova, după plecarea lui Cristiano Bergodi din Bănie. "Pancone" a spus că nu se pune problema de aşa ceva, cel puţin cât are contract cu Poli Iaşi. Fostul atacant a spus că nu a avut nicio discuţie cu Mihai Rotaru, patronul U Craiova, în acest sens.

Craiova a rămas fără antrenor, după ce Cristiano Bergodi şi-a dat demisia, şi s-a speculat o posibilă venire a lui Daniel Pancu pe banca echipei din Oltenia. Antrenorul Iaşiului a spus, însă, la Telekom Sport, că nu a discutat cu Mihai Rotaru în acest sens.

"Cu Domnul Rotaru am vorbit să nu depună certificatul medical, ca să nu fie pedepsit aspru Mihalache. Nu am avut o discuţie cu domnul Rotaru (n.r. - despre venirea la U Craiova), am discutat prin mesaje, dar direct, nu. După meciuri s-au trimis felicitări, prin mesaje, atât. Eu, când voi ajunge să antrenez o echipă mare, vreau să fiu pregăti pentru titlu, pentru că altfel ar fi un eşec. Sunt legat de Poli Iaşi acum, e o situaţie grea, am o clauză de reziliere importantă. Dacă plec, plătesc o sumă de bani importantă. Dacă sunt demis, se întâmplă acelaşi lucru. Ştiţi bine situaţia mea de la Rapid, unde era o sumă şi mai mare decât cea de la Poli Iaşi. Dar, când e o astfel de clauză, oamenii se respectă corect", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Cristiano Bergodi şi-a dat demisia de la U Craiova!

La câteva zile de când Cristiano Bergodi a anunţat că-şi va depune demisia, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, 0-1 pe teren propriu, a venit şi anunţul oficial. Italianul a renunţat la banca tehnică, după ce s-a luptat până în ultimele minute, în sezonul trecut, pentru titlul Ligii 1.

De asemenea, Bergodi a lăsat echipa, în acest sezon, pe locul secund în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul FCSB. "În cursul zilei de ieri, Universitatea Craiova şi Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi urăm mult succes în carieră. În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoş Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luţă, Robert Tufişi, Cornel Blejan şi Daniel Ene", a anunţat clubul din Oltenia. 

Afla mai multe despre: daniel pancuu craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare