Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pancu n-a semnat încă noul contract de preşedinte al Rapidului şi pune condiţii: "Dacă accept, nu mă duci pe mine să semnez acte sau să fac de pază la stadion!"

EXCLUSIV | Pancu n-a semnat încă noul contract de preşedinte al Rapidului şi pune condiţii: "Dacă accept, nu mă duci pe mine să semnez acte sau să fac de pază la stadion!"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) n-a acceptat încă să fie preşedintele Rapidului, după ce a fost demis din funcţia de antrenor şi înlocuit cu Dan Alexa, şi are condiţii înainte de a-şi pune semnătura pe noul contract pentru funcţia de preşedinte. "Pancone" vrea să se ocupe mai mult de partea sportivă şi nu să fie plimbat pe la diferite acţiuni ale clubului.

Pancu a pregătit-o pe Rapid încă de pe vremea când giuleştenii jucau în Liga 3 şi a adus-o în Liga 2 cu speranţe mari la promovare în prima ligă. Totuşi, după o serie de rezultate proaste, simbolul Giuleştiului a fost îndepărtat din funcţia de antrenor, locul său fiind luat de Dan Alexa.

Lui Pancu i-a fost propus postul de preşedinte, însă fostul atacant n-a acceptat încă noua funcţie pentru că are condiţii. "Dacă accept, sunt clar mai mult pe partea sportivă, pe partea tehnică, relaţia cu antrenorul, cu jucătorii, suporterii, presa. Nu mă duci pe mine să semnez acte sau să mă ocup de paza de la stadion, oricum nu mă pricep", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Fostul antrenor al Rapidului nu vrea să stea pe capul lui Dan Alexa la antrenamente sau să-i urmărească acestui şedinţele de pregătire. Pancu a spus că îl interesează doar promovarea, iar acesta ar trebui să fie punctul comun dintre el şi Alexa: "Nu vreau să merg la antrenamente, nu vreau să văd jucătorii, nu vreau să îi vă antrenamentele, doar echipa cum se exprimă la jocuri. Interesul nostru comun trebuie să fie, în cazul în care accept aceste lucruri, promovarea", a mai spus Pancu.



Dan Alexa i-a luat locul lui Daniel Pancu pe banca Rapidului, dar nu a apucat să debuteze din cauza întreruperii forţate cauzate de pandemia de Coronavirus. Giuleştenii au reînceput antrenamentele şi se aşteaptă restartul Ligii 2 pentru a ataca promovarea pe prima scenă.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidconditiipresedinte 

viewscnt
Articole similare