Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Pancu nu a acceptat încă propunerea de a deveni preşedinte în Giuleşti: ”Am modificat contractul trimis de club”

EXCLUSIV Pancu nu a acceptat încă propunerea de a deveni preşedinte în Giuleşti: ”Am modificat contractul trimis de club”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre viitorul său ca preşedinte al Rapidului.

Miercuri, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorţi a ţintarului pentru play-off-ul Ligii a II-a. Rapid are două deplasări dificile în primele două etape, urmând a juca la Mioveni şi Ploieşti: ”Adversarii sunt mai dificili, poate pentru că primele două meciuri se joacă în deplasare, la Mioveni şi la Petrolul. Noi le-am bătut pe toate, am pierdut doar cu Turris. Jucătorii sunt aceiaşi, dar cu un alt antrenor. Vor fi cinci finale şi cred că vor fi altfel de meciuri” a mărturisit Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

”Noi în deplasare jucam la fel ca acasă, datorită suporterilor Rapidului. Când s-a simţit o oarecare nemulţumire a publicului vis-a-vis de jocul nostru, n-am mai putut juca la fel de bine, asta pentru că mulţi jucători de la Rapid nu sunt învăţaţi să joace cu o asemenea presiune. Pe de altă parte, când ai un asemenea public, şi tu intri pe teren inhibat, înseamnă că e greu să ajungi în prima ligă” a mai explicat fostul antrenor al echipei Rapid.

Daniel Pancu a comentat pentru Telekom Sport şi posibilitatea ca el să devină preşedintele Rapidului. Momentan, Pancu a declarat că a modificat oferta trimisă de oficialii clubului din Giuleşti:

”Ei mi-au oferit un contract, l-am modificat şi aştept un răspuns. Se caută soluţii şi e normal. Nu intru eu în detalii, totul e confidenţial. Dacă nu sunt acceptate aceste modificări, nu voi accepta postul de preşedinte. Simt nevoia să mă întorc în fenomen” a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare