Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Pancu şi-a cerut scuze că după meci nu ne-am salutat". Fostul antrenorul al Rapidului şi-a reparat greşeala făcută într-un moment tensionat

EXCLUSIV | "Pancu şi-a cerut scuze că după meci nu ne-am salutat". Fostul antrenorul al Rapidului şi-a reparat greşeala făcută într-un moment tensionat

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui CSM Reşiţa, Dorinel Munteanu, a vorbit despre un moment lipsit de fair-play din partea lui Daniel Pancu. Totuşi, ex-tehnicianul Rapidului şi-a răscumpărat greşeala, în cele din urmă.

Pe 8 aprilie, Rapid a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul de pe propriul teren cu CSM Reşiţa, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Laurenţiu Buş, în minutul 79, iar lui Daniel Pancu i s-a cerut demisia, care a şi venit în zilele care au urmat.

La finalul acelei partide, Daniel Pancu nu l-a mai salutat pe Dorinel Munteanu, dar fostul tehnician al giuleştenilor şi-a răscumpărat greşeala câteva zile mai târziu: "Am vorbit cu Pancu, el şi-a cerut scuze că după meci nu ne-am salutat. Au fost şi la el problemele care au fost, eu trebuia să merg foarte repede la tren, fiindcă echipa s-a întors cu trenul de la Bucureşti. Şi m-a sunat a doua sau a treia zi, m-a sunat el, ca şi gazdă, trebuia să mă salute. Noi rămânem, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, şi îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Daniel... Noi rămânem prieteni", a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.  

"Rapidul rămâne Rapid, iar diferenţa nu e foarte mare faţă de locul doi. Dar, încă o dată, dacă joacă în 14 etape rămase, va fi o luptă foarte grea pentru locul doi şi pentru locul care merge la baraj", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare