Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pandemia de coronavirus afectează cluburile din Liga I: "Jucătorii preferă să meargă în Olanda pe un salariu mai mic"

EXCLUSIV | Pandemia de coronavirus afectează cluburile din Liga I: "Jucătorii preferă să meargă în Olanda pe un salariu mai mic"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a început noul sezon din Liga I cu o victorie, scor 2-1, în partida de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş.

După startul bun de sezon, oficialii ilfovenilor vor să-şi mai întărească lotul cu alte transferuri, însă Ioan Andone a dezvăluit că FC Voluntari s-a lovit de multe refuzuri, iar totul din cauza pandemiei de coronavirus.

"Până acum găseam jucători. La 5-6.000 de euro, am dat şi 7.000 de euro la Voluntari, din străinătate mă refer. Acum nu mai vin. Din cauza pandemiei, familii, vor să stea acasă.

Vreo trei ne-au refuzat. Un vârf de atac din Suedia, a jucat vreo doi ani în Danemarca, recomandat de Gâlcă. Zice că vine în primă fază, ne înţelegem la bani, apoi... Deci trei jucători ne-au refuzat, după ce ne-au acceptat contractele şi clauzele pe care le-am pus.

Ne spun că se mai gândesc, apoi, în 2-3 zile, ne spun că nu vin. Familia, vor să stea acasă... Jucător de C din Germania. S-a dus la B în Olanda pe bani mai puţini decât la noi" , a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare