Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap lui Florentin Matei: "Şefii clubului ne-au chemat la negocieri în urma acestei crize"

EXCLUSIV | Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap lui Florentin Matei: "Şefii clubului ne-au chemat la negocieri în urma acestei crize"galerie foto
Comentarii

Florentin Matei a început sezonul la Astra, însă, în iarna acestui an, s-a despărţit de giurgiuveni şi a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Apollon Limassol.

Florentin Matei a prins opt meciuri la noua sa echipă, însă pandemia de coronavirus a oprit fotbalul şi în Cipru, iar acum federalii au luat decizia de a suspenda campionatul.

  • Apollon Limassol este pe locul 4 în clasament, la cinci puncte în spatele liderului Omonia Nicosia

"Abia m-am întors acasă din Cipru, s-a închis campionatul şi am primit vacanţă. Acum sunt acasă, izolat două săptămâni. Din partea Guvernului, am înţeles că au dat acceptul să se înceapă pregătirile separat, pe grupuri şi aşteptăm după 18 mai să începem cu toată echipa. Că în Cipru nu e aşa grav ca în alte părţi.

Federaţia a surprins pe toată lumea, a spus că nu vrea să înceapă competiţia. Pur şi simplu, au închis campionatul ca şi cum s-a încheiat sezonul. Omonia era pe primul loc. Acum nu ştiu dacă o să îi dea titlul de campioană sau nu. Dar în ordinea asta mergem în cupele europene.

Nici nu ne-au lăsat să venim acasă de la început, ne-au obligat să stăm acolo. Nimeni nu se aştepta că o să dureze atât de mult timp, plus că în Cipru nu era ca în Europa şi ca în România, foarte puţine cazuri, în ultima lună erau cel mult două cazuri pe zi de infectare.

Au ajuns, după trei luni, la un total de 800, adică situaţia nu era aşa gravă. De când a apărut primul caz în Cipru, au închis tot, graniţe, deja toată lumea în case", a declarat Florentin Matei la Telekom Sport.

Trei goluri şi două pase decisive a reuşit Florentin Matei la Apollon, iar reuşita din meciul cu Ethnikos (VIDEO JOS) a fost desemnată cea mai frumoasă a lunii ianuarie în prima ligă din Cipru.

"Din ianuarie de când m-am dus am prins o serie cu multe meciuri, din 3 în 3 zile şi până în martie am prins 10 meciuri, am dat 3 goluri, două pase de gol, chiar eram în formă. Dar nu l-ai prins pe Costel Pantilimon adversar... Chiar înaintea meciului cu ei a apărut şi virusul în Cipru, s-a amânat campionatul înainte să jucăm cu Omonia.

Acum că s-a închis campionatul ne-au chemat la negocieri, ne-au făcut ei nişte propuneri de reducere a salariului, că aveam două luni jumătate de când nu am jucat, am avut vacanţă, acum încă două luni nu se joacă, au avut şi ei nişte pierderi, banii din televiziuni nu mai vin" , a continuat Florentin Matei.

Afla mai multe despre: florentin matei 

viewscnt
Articole similare