Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Pandemia loveşte puternic în Liga 1: ”Un efort prea mare, atât carantinarea jucătorilor, cât şi achiziţionarea acelor teste pentru ei!”

EXCLUSIV Pandemia loveşte puternic în Liga 1: ”Un efort prea mare, atât carantinarea jucătorilor, cât şi achiziţionarea acelor teste pentru ei!”

Superliga

Comentarii

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a vorbit cu Telekom Sport despre situaţia financiară a echipei sale. Iar lucrurile nu par să fie tocmai pozitive în Copou.

Oficialul ieşenilor a confirmat că Mircea Rednic, actualul tehnician al echipei moldave, a ajutat financiar echipa. El spune că formaţia sa ar fi propus deja ca soluţie un împrumut la Liga Profesionistă la care să ”adere” toate cluburile din Liga 1: ”Le-am propus poate facem un împrumut pe Ligă, deşi şi Liga e ONG, nu îmi dau seama dacă se încadrează în termenii eligibili, dar probabil că se încadrează, şi noi, cluburile, să îl returnăm într-un anumit număr de ani, atâta timp cât Guvernul a luat acea decizie că IMM-urile pot face împrumuturi garantate de stat. Iaşiul chiar o duce greu financiar, mă gândeam că pentru noi ar fi un efort foarte mare inclusiv carantinarea jucătorilor pe perioada de antrenamente, nu mai spun şi de achiziţionarea acelor teste pentru că probabil vor trebui făcute în mod repetat. Ne dorim, în mod evident, cu toţii să se reia competiţia pentru a se mişca lucrurile şi din punct de vedere financiar” a mărturisit Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă Poli Iaşi are vreun jucător bun de vânzare în această perioadă, pentru a putea scoate clubul din impas financiar, Paraschiv a dezvăluit: ”Au fost ceva discuţii înaintea apariţiei acestei pandemii, rămâne să vedem, rămăsese sub monitorizare un mijlocaş, rămâne de văzut”

Afla mai multe despre: ciprian paraschivpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare