Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Pandi şi-a ales echipa ideală de la Euro 2020, după meciurile din faza grupelor: ”El nu trebuie să lipsească!”

EXCLUSIV Pandi şi-a ales echipa ideală de la Euro 2020, după meciurile din faza grupelor: ”El nu trebuie să lipsească!”

EURO 2020

Comentarii

La Euro Center de la Telekom Sport, Basarab Panduru a optat pentru o echipă ideală de la Euro 2020, după primele meciuri din faza grupelor.

Panduru s-a arătat impresionat de câţitva dintre jucătorii care au lăsat o bună impresie la acest turneu final. L-a remarcat inclusiv pe super starul portughezilor, Cristiano Ronaldo, dar şi pe lateralul stânga al germanilor, Robin Gosens. Iată ce a ales Panduru după primele meciuri văzute la Euro 2020.

Portar:
HRADECKY (Finlanda)

”Nu cred că a fost o mare diferenţă între ei. La portari nici nu e vreo problemă dacă are 30 de ani. Să zicem Hradecky”

Fundaş dreapta
DUMFRIES (Olanda)

”Într-un 4-3-3 aş alege Dumfries. Ce mă miră la el? Are 25 de ani, multe meciuri la PSV, a marcat 7 goluri într-un sezon...chiar nimeni să nu-l vadă? Dacă era scump atunci, acum costă triplu. Dacă atunci făcea 30 de milioane, acum fără 60 nu îl dai. Aş opta pentru el, e şi înalt.”

Fundaşi centrali
RUDIGER (Germania) & BONUCCI (Italia)

”L-aş fi ales pe Ruben Dias. Cred însă că nu trebuie să lipsească Rudiger şi aş mai opta pentru Bonucci.”

Fundaş stânga
GOSENS (Germania)

”Robertson parcă în primul meci mi-a plăcut. Cred că jucătorul pe care îl cunoşti acum mai bine, care confirmă la naţională, e Gosens. ”

Mijlocaş central defensiv
KANTE (Franţa)

„Cred că trebuie Kante şi nu mai trebuie altcineva lângă el. Mi se pare de departe un altfel de jucător. Nu spun că Jorginho nu e bun, dar nu mă dă pe spate. Tielemans nu mi se pare un număr 5, ci mai degrabă un număr 8.”

Interi
DE BRUYNE (Belgia) & LOCATELLI (Italia)

”De Bruyne joacă altceva la City, dar nu are cum să lipsească. Locatelli a fost o surpriză plăcută, la fel şi Wijnaldum. Aş spune Locatelli lângă De Bruyne”

Atacanţi
CRISTIANO RONALDO (Portugalia) & LUKAKU (Belgia) & SCHICK (CEHIA)

”Cristiano Ronaldo trebuie să fie, nu poate să lipsească, a marcat şi goluri. La fel şi Lukaku. Mi-a plăcut Ciro Immobile. Al treilea, după nume, aş spune Mbappe. După ce au jucat în primele meciuri, Patrick Schick”

viewscnt
Articole similare