Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru a analizat evoluţia jucătorilor cu Germania. La ce schimbări se gândeşte pentru următorul meci contra Armeniei

EXCLUSIV | Panduru a analizat evoluţia jucătorilor cu Germania. La ce schimbări se gândeşte pentru următorul meci contra Armeniei

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă acasă de Germania, cu scorul de 0-1, în calificările la Campionatul Mondial. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gnabry în minutul 16, într-o partidă în care cel mai remarcat jucător român a fost portarul, Niţă.

În urma meciului, Basarab Panduru a analizat jocul selecţionatei noastre în studioul Telekom Sport. Fostul internaţional român a dezvăluit că a fost impresionat de Niţă, dar că niciun alt jucător ”tricolor” nu s-a ridicat la nivelul adversarilor.

Cine l-a impresionat pe Panduru în meciul cu Germania

”Individual aşa, nu ştiu dacă a fost cineva peste echipă. Probabil Niţă a fost. Cred că Rădoi a fost puţin supărat pe Camora, pentru că l-a schimbat la pauză. Mie mi s-a părut că s-ar putea să fie offside acolo (n.r la golul Germaniei). Keşeru ăsta e, adică jucătorul care dacă nu dă gol, nu îl vezi pe teren.

Ianis a fost nici mai mult, nici mai puţin decât Mihăilă, care n-a mai fost nici el atât de bun. Te aşteptai ca în meciul cu Germania, Mogoş care e fundaş dreapta de profil, să joace titular, dar uite că <<Lampard>> e peste toată lumea.

(n.r Schimbări pentru Armenia) Depinde şi de jucători, depinde cum se simt, pentru că au deja două meciuri.

Teoretic nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia. Poate Puşcaş în locul lui Keşeru. Să nu te mire dacă apare Toşca fundaş stânga cu Armenia, poate Cicâldău în locul lui Tănase.”, a declarat Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia germaniacalificări mondialbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare