Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru a deschis o discuţie interesantă la Minutul 91: ”De ce să dai 40 de milioane pe Fabio Silva şi nu 3-4 milioane pe Octavian Popescu?”

EXCLUSIV Panduru a deschis o discuţie interesantă la Minutul 91: ”De ce să dai 40 de milioane pe Fabio Silva şi nu 3-4 milioane pe Octavian Popescu?”

FCSB

Comentarii

La Minutul 91, Basarab Panduru şi Cornel Dinu s-au declarat impresionaţi de Octavian Popescu, noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB.

Emisiunea Minutul 91 de luni seară a analizat etapa din Liga 1 şi ultimul meci al rundei dintre Gaz Metan şi FSCB (2-3). A fost un meci care l-a scos din nou la suprafaţă pe Octavian Popescu, noua perlă de la FCSB.

Popescu şi Moruţan au condus de fapt discuţia din studiou spre o dezbatere interesantă între moderatorul Dan Udrea şi invitaţii săi, Basarab Panduru, Cornel Dinu şi Cristi Balaj. Aceştia au atins un subiect sensibil pentru fotbalul românesc: felul în care cluburile din România vând jucători tineri în străinătate.

”Mă uitam că în această seară (n.r luni) joacă Wolverhampton, club care a plătit 40 de milioane de euro pentru Fabio Silva, de la FC Porto, un jucător de 18 ani. Un jucător pe care nici măcar nu l-ai văzut, poate doar la Under 18. De ce nu vede nimeni într-un jucător al nostru? Poate Popescu, poate Moruţan...nu să dea 40 de milioane, dar măcar de zece ori mai puţin. Să vină să dea cineva să spună eu dau 4 milioane de euro pe Popescu. Să spun, îţi dau în plus la nu ştiu câte meciuri jucate pe an. Eu nu aş da 40 de milioane pe un jucător care nu a jucat absolut deloc. Ok, portughezii fac lucruri mari de tot, dar dai 40 de milioane pe un jucător care are un anumit talent? Păi atunci de ce să nu dai 3-4 milioane şi pe un jucător român de 18 ani” a mărturisit Panduru.

”E vorba de rating-ul de ţară. Noi nu ne-am mai calificat nicăieri, nu mai avem rezultate nici la nivel de club nici la nivel de echipă naţională. Lumea ştie ce înseamnă decăderea fotbalului românesc” a reacţionat şi Cornel Dinu.

De la debutul său în echipa mare a FCSB, din vară, Octavian Popescu a strâns şapte meciuri şi are în cont două pase de gol, în aproape 400 de minute cât a jucat. Pe 27 decembrie, acesta va împlini 18 ani şi mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024.

În februarie 2020, Octavian Popescu a semnat cu FCSB, liber de contract, de la U Craiova. Gigi Becali a fost ajutat de vărul său, Giovanni Becali, şi de Victor Piţurcă să-l transfere pe Popescu, conform Fanatik. Aflat în ultimul an de contract în Bănie, oltenii n-au reuşit să-l convingă pe Octavian Popescu să semneze o nouă înţelegere şi acesta a plecat liber la FCSB.

Urmăreşte emisiunea Minutul 91 în fiecare luni, la finalul etapei din Liga 1, la Telekom Sport. Cel mai recent episod, îl găseşti mai jos.

 

Afla mai multe despre: pandurucornel dinuminutul 91octavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare