Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru a remarcat un detaliu pe care nu l-a sesizat nimeni: ”Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată la Craiova!”

EXCLUSIV Panduru a remarcat un detaliu pe care nu l-a sesizat nimeni: ”Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată la Craiova!”
Comentarii

La Telekom Sport, Basarab Panduru a remarcat imediat după meci un detaliu foarte interesant în ceea ce o priveşte pe Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XVII-a a Ligii I. Pentru Astra a marcat De Sousa, în minutul 16, iar pentru Universitatea a înscris Cicâldău, în minutul 45+3.

La finalul partidei, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a subliniat că în formula de start a oltenilor pentru jocul din deplasare cu Astra au apărut doar trei jucători care au marcat în acest sezon:

”Cred că este pentru prima dată după mulţi ani când în etapa a 17-a, Craiova trimite în primii 10 titulari, doar trei jucători care au marcat: Bancu, Ofosu şi Cicâldău. În rest, ceilalţi jucători nu au marcat şi sunt şapte la număr. Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată la Craiova în ultimii ani. E normal poate la începutul campionatului, dar în etapa a 17-a? Vorbim despre o echipă care vrea să câştige campionatul, e altecva” a explicat Basarab Panduru, la Sport Report, imediat după meci.

Şi în opinia lui Panduru, Craiova acuza enorm absenţa lui Elvir Koljic: ”Mijlocaşii nu mai dau acelaşi randament pentru că nu mai au oameni în faţă care să marcheze. Nu mai ai jucătorii ăia buni în faţă care să marcheze şi automat scade şi randementul lui Nistor sau Cicâldău” a mai completat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare