Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru, analiză tăioasă pentru echipele de tradiţie din Liga 2: ”Loveşti în toată lumea, dar nu vezi că problema s-ar putea să fie alta!”

EXCLUSIV Panduru, analiză tăioasă pentru echipele de tradiţie din Liga 2: ”Loveşti în toată lumea, dar nu vezi că problema s-ar putea să fie alta!”

Rapid

Comentarii

La finalul partidei Rapid - Dunărea Călăraşi (4-0) Basarab Panduru a vorbit la Sport Report despre situaţia formaţiei giuleştene, dar şi despre cea a altor două echipe de tradiţie din Liga 2, Petrolul sau Universitatea Cluj,

Basarab Panduru crede că presiunea de la câteva dintre echipele mari ale ligii secunde, Rapid, Universitatea Cluj sau Petrolul, se vede şi în rezultatele obţinute de aceste echipe de tradiţie. Nici fanii entuziaşti n-au scăpat:

”La Rapid se întâmplă ca la Petrolul sau U Cluj. Suporterii au vina lor pentru că de ani de zile niciun antrenor nu este bun! Sunt echipe fără presiune, care îşi văd de treabă şi au rezultate. Tu te baţi de ani de zile, dai afară toţi antrenorii, loveşti în jucători, dar nu vezi că problema s-ar putea să fie în altă parte. Toată lumea e deşteaptă, ajungi să schimbi zeci de antrenori in decurs de câţiva ani, iar tu eşti într-o situaţie pe care nici măcar nu o gândeai” a mărturisit Panduru, pentru Telekom Sport.

Mihai Iosif a revenit cu succes la Rapid, iar duminică, formaţia sa a câştigat cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Dunărea Călăraşi. Despre ”antrenorul de vreme rea” al giuleştenilor, Panduru a vorbit frumos:

”Iosif pare bun, poate prea târziu pare bun. Lui Pancu îi propui cu două etape înainte de final? Păi vine, nu promovează...şi e de vină Pancu. De cele mai multe ori nu ajunge să fii sufletist. Nu ştii ce face Mihai Iosif, cum pregăteşte, cum antrenează, e greu să mă pronunţ. Jucătorii se simt probabil mai liniştiţi, mai liberi. Rapid dacă bate etapa viitoare, nu cred să aibă probleme” a explicat expertul Telekom Sport.

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Ariel Lopes '3 (a), Bălan '19, '67, Hlistei '71 (p). După acest succes, Rapid a urcat de pe locul 11 pe locul 8, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus şi CS Mioveni, de pe locurile 6-7.

ASU Poli Timişoara conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de U Craiova 1948, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa şi Dunărea Călăraşi, toate cu câte 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare